Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Târgu Mureș câștigă un meci amical în fața lui CSM Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.09.2018

Astăzi, 18 septembrie, a debutat la Târgu Mureș Memorialul Takacs Karoly. În cel de-al doilea meci al zilei s-au duelat echipele masculine ale CSM Târgu Mureș și CSM Mediaș. Partida a fost tranșată de echipa gazdă cu scorul de 97-81, pe sferturi 26-16, 21-22, 26-22, 24-21.

CSM Târgu Mureș a avut un start de meci mult mai bun și după 10 minute de joc avea deja un avantaj de 10 puncte. Diferența a ajuns la 14 lungimi pentru gazde în sfertul doi, dar la pauza se intra cu scorul de 47-38. CSM Mediaș a început mai bine secvența a doua a meciului și a venit la o singură posesie în spate. A urmat o nouă desprindere pentru gazde, care a fost și decisivă, pentru ca la final să se înregistreze scorul de 97-81. Cel mai mare avantaj pentru CSM Târgu Mureș a fost de 18 puncte, în timp ce echipa din Mediaș nu a fost deloc la conducere pe tabelă.

Szabolcs Santa a fost cel mai bun jucător al partidei cu 20 de puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive. Goran Martinic a marcat și el 20 de puncte, lângă care a mai adăugat 6 pase decisive și 4 recuperări. Ernests Kalve a contribuit cu 17 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive iar David Engi a încheiat cu 16 puncte, 5 pase decisive și 2 recuperări. Pentru CSM Târgu Mureș au mai marcat Boloni - 10 puncte, Borsa - 9, Ors - 3 și Crawford - 2. A mai jucat Daniel Stetca.

Andrija Simovic a fost cel mai bun jucător de la CSM Mediaș cu 23 de puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Milan Vulic a adăugat 15 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Dragoș Andrei a terminat cu 12 puncte și 7 pase decisive iar Stefan Stajin cu 12 puncte și 4 recuperări. Titus Nicoară a reușit 11 puncte, 6 pase decisive și 2 recuperări. A mai marcat Nick Turner, jucător american aflat în probe, 7 puncte și Nicolas Barbu 1 punct. La CSM Mediaș au mai evoluar Cornel Cioacătă, Radu Vrâncian, Daniel Banciu, Paul Adam și Sergiu Idu. Pentru echipa de pe Târnava Mare a mai jucat un jucător american aflat tot în probe dar care s-a accidentat după doar 2 minute petrecute pe parchet.

În cadrul Memorialului Takacs Karoly, CSM Târgu Mureș va mai întâlni pe CSM Miercurea Ciuc, în timp ce CSM Mediaș va juca cu CSM Sighetu Marmației.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!