Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea și-a definitivat prima parte a lotului

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.05.2015

Subotic, Dillon, Krapic și Pantic la scurt timp după victoria de la Ploieșt, din 17 ianuarie.  
Câți dintre acești sportivi vor mai continua alături de CSM-U Oradea și în sezonul următor? Foto: Răzvan Păsărică

Regula jucătorului român obligatoriu pe parchet în stagiunea 2015/2016 a dat serios de lucru cluburilor din Liga Națională de Baschet masculin. Numărul limitat de sportivi autohtoni, dar și pretențiile financiare i-au făcut pe șefii cluburilor să se gândească foarte bine înainte de a avansa în tratative. Chiar dacă puține sunt echipele care au anunțat oficial noutăți în componență, cu siguranță toate încearcă să se miște cât mai repede în zona transferurilor.

Asemeni sezoanelor precedente, una dintre cele mai harnice formații este CSM-U Oradea. Gruparea pregătită de Cristian Achim și-a definitivat, în mare, lotul de sportivi autohtoni. Certitudinile se numesc Bogdan Țîbîrnă, Daniel Popescu și recent anunțat exclusiv de site-ul nostru, Andrei Mandache. Pe lista sportivilor români se mai înscriu Rareș Pașca, Sergiu Pop și Sebastian Ionescu, cei trei prelungindu-și înțelegerile cu formația de pe malul Crișului Repede. 

La capitolul incertitudini îi putem menționa pe Vlad Corpodean, Silviu Lupusavei și Hora Horia, până la această oră viitorul lor alături de roș-albaștrii fiind necunoscut. Conducerea clubului nu a luat o decizie în ceea ce îi privește pe aceștia, existând totuși șanse de a continua sub îndrumarea lui Cristian Achim și în stagiunea următoare.

Odată finalizată campania de achiziții a românilor, conducerea clubului orădean își va îndrepta atenția spre sportivi străini. Rămâne de văzut câți dintre cei șapte străini ce au încheiat stagiunea precedente cu CSM-U Oradea vor rămâne și ediția următoare alături de bihoreni.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca lublaj :

    SS
    cel de-al 8-lea "jucator" este SS

    cu 8 ani în urmă (27.05.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!