Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari a realizat al 3-lea extra transfer

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.01.2019

CSO Voluntari se întărește pentru Grupa Galbenă din partea a doua a sezonului regulat a Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2018/2019. Ilfovenii l-au transferat pe jucătorul american Robert Lee Jones III, a treia noutate din lotul lui Eugen Ilie față de startul sezonului, după Danilo Tasic și Ljubomir Campara.

Născut pe 28 decembrie 1995, Robert Jones III măsoară 2.04 metri și evoluează pe pozița 4. El se va afla la primul angajament după ce a încheiat cariera universitară la Le Moyne Dolphins.

În sezonul 2017/2018 el a jucat 33 de partide în NCAA, dintre care 30 ca titular și a avut medii statistice: 10.0 puncte, 5.5 recuperări, 1.6 pase decisive și 1.0 capace în 27.8 minute petrecute pe parchet. Northeastern University și Idaho State University sunt formațiile pentru care Jones a mai jucat la nivel de colegiu.

În acest moment, CSO Voluntari are 5 jucători străini în lot. Pe lângă Jones, Trey Ziegler, Svetozar Popovic, Danilor Tasic și Ljubomir Campara alcătuiesc contingentul stranierilor din trupa ilfoveană.

CSO Voluntari a câștigat grupa valorică B a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Ilfovenii au devansat pe CSM Mediaș și ABC Athletic Constanța. Pe lângă cele două echipe cu care s-a mai întâlnit deja, CSO Voluntari va mai da piept în Grupa Galbenă cu Steaua București, Dinamo Știința București și CSM Phoenix CSU Galați.

*foto: lemoynedolphins.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!