Stiri Liga I Masculin

CSO Voluntari atacă promovarea în Liga Națională

Eduard Popa

Eduard Popa
11.10.2017

cso voluntari baschet

CSO Voluntari reprezintă cel mai nou proiect baschetbalistic din Liga Întâi. Echipa ilfoveană pleacă la drum cu ambiții mari, dar și cu câteva nume sonore în lot.

Antrenorul noii formații este Vlad Jiscanu, fost jucător de primă divizie la Dinamo, BC Târgoviște și CS Otopeni. Jiscanu se află la prima experiență de antrenorat la seniori, după ce în trecut a condus cu rezultate notabile echipele de juniori de la CS Otopeni și BC Fan Baschet.

Cel mai notabil nume din lotul celor de la CSO Voluntari este cel al lui Virgil Căruțașu. De șapte ori campion național cu Dinamo și CSU Asesoft Ploiești, Căruțașu revine pe parchet la doi ani de când și-a agățat ghetele în cui.

Un alt nume cunoscut în lotul lui CSO Voluntari este cel al lui Alexandru Neguț. El vine în lotul ilfovenilor după nu mai puțin de 10 ani petrecuți în tricoul celor de la BCM U Pitești. Cu această ocazie, Neguț își începe și cariera de antrenor, fiind mentorul jucătorilor de la academia Fan Baschet.

Alți jucători cu experiență în LNBM sunt Vlad Dumitrescu, care a prins minute pentru cei de la CSU Asesoft Ploiești și Olimpic Baia Mare, și Vlad Biasutti, care a trecut prin curtea celor de la Steaua Turabo.  

CSO Voluntari va juca în Grupa a doua a Ligii Întâi, alături de U-BT 2 Cluj-Napoca, CSU 2 Sibiu, CSM Ploiești, CSU Brașov și BC Mureș 2 Târgu Mureș.  În prima etapă, care va avea loc pe 22 octombrie, ilfovenii vor juca împotriva celor de la CSM Ploiești.

Pentru moment echipa din Voluntari va juca la sala din Dobroești, dar în foarte scurt timp se vor muta în noua sală polivalentă din Voluntari.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!