Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CST Alexandria efectuează al doilea transfer al verii

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.07.2015

Foto: FIBA

După Beatrice Alaiba, CST Alexandria a efectuat al doilea transfer al verii. Conforn Flash Agency, este vorba de Mihaela Chelariu, sportivă ce sosește de la Nova Vita Târgu Mureș. În vârstă de 22 de ani, pivotul a fost o prezență constantă la loturile naționale de juniori ale României, participând la cinci Campionate Europene în perioada 2008-2012. Chelariu a semnat o înțelegere valabilă pe un an.

În stagiunea precedentă sportiva a evoluat în 24 de partide înregistrând statistici de 3.8 puncte, 4.9 recuperări și 0.9 mingi câștigate în 18 minute petrecute pe parchet. Ea a avut medii de 43.9% de la două puncte, 26.3% de la mare distanță și 73.5% de la linia de pedeapsă. De-a lungul carierei sportiva a mai trecut pe la Olimpia București și CSM Sportul Studențesc.

Gruparea din județul Teleorman nu este foarte activă pe piața transferurilor, la capitolul plecări o putem menționa doar pe Anca Șipoș. De asemenea, deocamdată nu se cunoaște orașul în care formația pregătită de Mădălin Piperea își va desfășura meciurile de pe teren propriu pe parcursul renovării sălii Polivalente din Alexandria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!