Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CST BC Alexandria se impune categoric în fața grupării BC Sirius Târgu Mureș

Valentin Todea

Valentin Todea
23.10.2016

Echipa antrenată de Mădălin Piperea a obținut primul succes stagional, învingând pe teren propriu pe ACS BC Sirius Târgu Mureș cu scorul de 88-51 (21-12, 20-20, 23-13, 24-6).

Trupa oaspete a făcut față ritmului impus de Alexandria doar în prima repriză, cea după care avea deja un deficit de 9 puncte pe tabelă. După pauză, Shanita Arnold și compania au făcut legea pe parchetul sălii bucureștene și au obținut în final o victorie categorică împotriva nou-promovatei din Târgu Mureș.

Pentru CST BC Alexandria au ieșit la rampă Alina Chivu (21 de puncte, 4 recuperări, 6 pase decisive, 3 intercepții), Shanita Arnold (18 puncte, 3 recuperări, 7 assist-uri, o intercepție), Megan Mullings (12 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții), Georgiana Voicu (15 puncte, 7 recuperări) și Carla Bartee (11 puncte, 11 recuperări).

Cherise Daniel a fost principala evidențiată de la vizitatoare, americana reușind 17 puncte, 2 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție, fiind secondată de Lauren Gregory cu 14 puncte și 6 recuperări și de Tear`A Laudermill, autoare a 11 puncte, 2 pase decisive, o recuperare și o intercepție.

*Foto: Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!