Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba Iulia își obligă propria jucătoarea la plata a 2.500 USD

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.08.2017

Clubul Sportiv Universitar din Alba Iulia a avut parte de o vară extrem de activă pe piața transferurilor. Cu toate că nu a anunțat niciun nume al sportivelor ce vor evolua în Cetatea Unirii, CSU a bătut palma cu sase jucătoare străine pentru stagiunea 2017-2018. Quenese Davis este una dintre acestea, o jucătoare de origine americană ce a evoluat sezonul trecut în EuroCup, alături de Gruner Stern Keltern din Germania.

În vârstă de 29 de ani, Davis a ales în ultimul moment să nu se îmbarce în avionul cu direcția România. Motivul l-a reprezentat diagnosticul medical crunt pe care l-a primit tatăl sportivei. Conducerea clubului din Alba Iulia nu s-a arătat impresionată de situația prin care trece fundasul american si i-a solicitat despăgubiri în cuantum de 2.500 de dolari. 

Aflată în cumpănă, Quenese Davis a ales o modalitate inedită pentru a putea acoperi suma de bani solicitată de CSU Alba Iulia: a apelat la o strângere de fonduri online. În doar o zi de la publicare, cazul sportivei a strâns 115 distribuiri, iar cei apropiați i-au donat 855 de dolari. 

"Datorită condiției medicale a tatălui nostru, Quenese a fost nevoită să renunțe la contractul cu Alba Iulia. După cum vă puteți imagina, nu a fost o decizie usoară. Dacă nu puteți dona vă rugăm să distribuiți link-ul pentru a ajunge la cât mai multe persoane care ne-ar putea ajuta" - a scris sora sportivei pe site-ul amintit.

Link-ul către strângerea de fonduri poate fi accesat aici.

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!