Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba Iulia și BC Sirius Târgu Mureș, la prima întâlnire oficială

Andreea Vlase

Andreea Vlase
13.10.2017

CSU Alba Iulia primește vizita surprizei din debutul acestei ediții a Ligii Naționale. UPM BC Sirius Târgu Mureș a reușit două victorii în primele două etape, după înfrângerile din cupă. Eevele lui Ionel Brustur au trecut la Galați cu 65-54 de o echipă cu probleme financiare, iar etapa trecută au învins acasă pe CSBT Alexandria, cu care pierdeau în cupă. A fost un meci încheiat la o diferență de un punct, cu un buzzer beater decisiv a lui Lawrence.

Formația din Alba Iulia caută prima victorie în campionat după ce nu s-a regăsit în debutul acestei stagiuni. A fost eliminată din cupă de Phoenix Galați, câștigând în retur la un punct, insuficient pentru a prinde măcar un loc de lucky loser. A urmat schimbarea de antrenor și eșecul drastic, la 40 de puncte, din prima etapă, la Alexandria. Au fost semne de redresare în partida de la Satu Mare, pierdută la 16 puncte, dar în care CSU a ținut aproape în primele trei sferturi. După meciul din etapa secundă, la ardelence s-a anunțat o nouă schimbare, cu Morrissette înlocuind-o pe Lerma.

Cele două combatante de sâmbătă nu s-au intersectat până acum pentru meciuri oficiale. Sirius a debutat în primul eșalon când CSU a optat pentru liga secundă, retrăgându-se, din motive financiare, după tragerea la sorți, deși jucase finala campionatului.

Prima întâlnire dintre CSU Alba Iulia și UPM BC Sirius Târgu Mureș se joacă sâmbătă de la ora 18 la sala Universității. Arbitrii acestei partide sunt Sorin Drugău, Vlad Potra și Lavinia Gheorghe, cu Ioan Valerian comisar. 

*foto: ziarulunirea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!