Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba Iulia și FCC ICIM Arad, la al treilea duel stagional

Andreea Vlase

Andreea Vlase
17.03.2018

CSU Alba Iulia și FCC ICIM Arad se întâlnesc la Oradea pentru a treia oară în acest campionat. Arădencele își asigură matematic locul 6 în cazul unei victorii, indiferent de rezultatul din ultima zi cu urmăritoarea CS SCM Timișoara. CSU Alba Iulia va încheia pe locul 8.

Formația de pe Mureș s-a impus în ambele dueluri directe din acest campionat. A fost 73-59 la Arad, când gazdele obțineau prima victorie în această ediție a LNBF, după un start foarte slab. Returul a fost decis de un coș înscris de Poole la ultima fază, iar galben-albastrele s-au impus cu 88-86. În competițiile interne au fost 22 de confruntări directe. Arădencele conduc cu 18-4.

Față de meciul de la finalul lunii ianuarie, CSU Alba Iulia a suferit câteva modificări. Au plecat Radovic și Omerbasic și au venit Arsenic și Plăvițu. Patru puncte sunt între cele două echipe în clasament, cu 26 de în dreptul ICIM-ului și 22 pentru CSU.

Gruparea din Cetatea Unirii a avut un parcurs modest în campionat de la trecerea în 2018, cu 6 înfrângeri la rând. Ultimul succes din LNBF datează din 28 decembrie, când alb-albastrele au câștigat pe terenul ultimei clasate, Sirius. În primul meci de la turneul orădean, albaiuliencele au pierdut cu 47-66 în fața celor de la CS SCM Timișoara.

Dacă pentru CSU meciul de astăzi nu are miză, arădencele pot încheia lupta pentru locul 6 în cazul unei victorii. Acestea joacă în ultimul meci de la Oradea cu CS SCM Timișoara care este la două puncte în spate, dar are astăzi un meci ușor cu „lanterna roșie”. Galben-albastrele au legat patru victorii în campionat, ultimul fiind unul facil în prima zi de la Oradea, 81-44 cu Sirius.

Meciul dintre CSU Alba Iulia și FCC ICIM Arad se joacă astăzi, de la ora 18, la Arena Antonio Alexe. Brigada de arbitri va fi formată din Andrada Csender, Mate Stretea și Vlad Potra, supervizați de Radu Vaida.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!