Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba Iulia a achiziționat-o pe Alina Crăciun

Valentin Todea

Valentin Todea
10.07.2016

Vicecampioana României a început formarea lotului pentru viitorul sezon. Ultima oară în liga a treia franceză, Alina Crăciun va juca pentru CSU Alba Iulia din această toamnă. În același timp, Marta Fodor va face parte din lotul albaiulian și din stagiunea următoare, după ce a evoluat în Cetatea Unirii în ultimii doi ani.

În vârstă de 22 de ani, Alina Crăciun este o jucătoare de poziția 5, fiind componentă a echipei naționale. Înainte de a pleca vara trecută la gruparea La Glacerie din Franța, sportiva originară din Galați a petrecut patru sezoane la ICIM Arad. Aceasta a încheiat stagiunea 2014-2015 cu medii de 4.5 puncte și 3.3 recuperări în 31 de partide în Liga Națională.

Marta Fodor va împlini 25 de ani la începutul lunii viitoare și evoluează pe postul de extremă. În ultima ediție a stagiunii interne, baschetbalista a înregistrat statistici de 4.5 puncte și 2.4 recuperări în 20 de meciuri. De-a lungul carierei, Fodor a mai jucat pentru BCM Danzio Timișoara și Universitatea Cluj-Napoca.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!