Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba-Iulia câștigă cu Nova Vita Târgu-Mureș, scor 69-54

Eduard Popa

Eduard Popa
21.02.2015

CSU Alba-Iulia a reușit cea de-a nouăsprezecea în victorie din 24 de partide în acest sezon de LNBF, pe teren propriu. în compania celor de la Nova Vita Târgu Mureș, scor 69-54. Meciul a fost rezolvat de alb-iulience la începutul sfertului trei, după ce oaspetele mult mai slab cotate (8 victorii, 16 înfrângeri) avuseseră un început curajos de partidă, câștigând primul sfert cu 15-12 și intrând la pauză cu un deficit de numai 5 puncte. 

Însă CSU Alba-Iulia a reușit să își impună treptat jocul. A câștigat sfertul doi cu 23-15, apoi a reușit un parțial de 14-0 în sfertul trei pentru un avans liniștitor de 19 puncte, la adăpostul căruia a reușit să câștige și următoarele două sferturi, 16-8 și 18-16.

Pentru CSU Alba-Iulia primele două marcatoare, Jessica Kuster și Wumi Agunbiade, nu au evoluat. Astfel, s-au remarcat și alte jucătoare din lotul echipei aflate pe locul 4 în campionatul intern. Elisabeth Pavel a reușit un double-double, cu 14 pct și 10 recuperări, Milica Deura a reușit 13 pct, iar L'Oreal Price a umplut căsuța statistică, reușind 9 puncte, 7 pase decisive, 6 recuperări și 4 intercepții. De partea cealaltă Veshaundra Young (20 pct, 12 recuperări) și Antoinette Thompson (15 pct, 10 recuperări) au reușit câte un double-double. 

A fost cea de-a zecea victorie din tot atâtea întâlniri pentru CSU Alba-Iulia, în compania celor de la Nova Vita Târgu Mureș și cea de-a patra din acest sezon, după meciul câștigat în tur și cele două din optimile Cupei României. 

Următoarea partidă pentru CSU Alba-Iulia va fi în deplasare la U Craiova iar Nova Vita Târgu Mureș va primi vizita celor de la CSM Satu Mare. De asemenea, Alba-Iulia mai are de recuperat o partidă restantă în deplasare la ICIM Arad. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!