Stiri Juniori U17 Masculin

CSU Alba-Iulia va evolua în deplasare la Rucon Spisska Nova Ves în CEWL

Eduard Nicolae Popa

Eduard Nicolae Popa
14.01.2015

CSU Alba-Iulia va evolua în etapa a patra a Ligii Europei Centrale (CEWL) în compania echipei Rucon 2014 Spisska Nova Ves din Slovacia. În meciul disputat pe 11 noiembrie 2014 între cele două echipe, CSU a câștigat clar, cu scorul de 95-52. Principalele performere au fost Jessica Kuster (24 pct, 11 recuperări) și Wumi Agunbiade (20 de pct, 8 recuperări). De partea cealaltă cea mai bună marcatoare a fost Nina Bogicevic, cu 14 pct.

CSU Alba-Iulia este neînvinsă în acest sezon în Liga Europei Centrale. Pe lângă meciul câștigat în tur în compania lui Rucon, alb-iuliencele au trecut și de Kara Trutnov (86-81) și de Basketball Nymburk (89-51). Rucon în schimb a disputat 4 meciuri în această competiție, fiind învinsă în fiecare partidă.

Interesant este faptul că, din pricina orarului schimbat al partidelor, meciul lui CSU din Slovacia va fi prima partidă în deplasare în acest sezon de CEWL.

Amintim că CSU Alba-Iulia este campioana en-titre a competiției, învingând anul trecut în finală cealaltă echipă din România, ICIM Arad, scor 69-59.

*Foto: Ziarulunirea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!