Mvp-ul etapei
Jordan Swopshire
Jordan Swopshire
Minute 30:00
Puncte 38
Pase decisive 2
Recuperari 18
Eficienta 45
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga I Masculin

CSU Asesoft 2, victorie cu Steaua CSM EximBank 2

Costin Marinescu

Costin Marinescu
20.10.2013

CSU Asesoft Kaproni Ploiești a câștigat cu 94 - 86 (27-15, 20-32, 31-18, 16-21) partida cu Steaua CSM Eximbank 2 București contând pentru etapa a 3-a a Ligii 1 masculin, Seria B.

Vlad Negoițescu și Adrian Guțoaia au combinat pentru 43 dintre punctele ploieștenilor. Pivotul în vârstă de 23 ani a terminat meciul cu 22 puncte marcate, în timp ce extrema mică a avut 21.

Adrian Movileanu a înscris 17 puncte, 12 dintre ele venind din spatele semicercului de 6.75m. Andrei Ene a marcat 16, iar Alex Iacobescu, managerul-jucător al echipei 12.

Steaua CSM și-a bazat atacul pe Radu Paliciuc, autor a 23 puncte și Ionel Dodoc, care și-a trecut în cont 22. Cei doi au combinat pentru 9 coșuri de 3 puncte, în dreptul fundașului fiind trecute 6 astfel de reușite.

Ghiță Balmuș a marcat 11 puncte, Cosmin Albu 10, iar Aurel Urucatu și Vladimir Biasutti câte 9.

În urma acestui rezultat, CSU Asesoft Kaproni are un bilanț de 2 victorii și o înfrângere, în timp ce Steaua CSM București rămâne cu un singur succes și 2 meciuri pierdute.

Etapa viitoare, care va avea loc pe 23 octombrie, Asesoft 2 va întâlni pe CSU Cuadripol Brașov, în timp ce Steaua 2 va juca pe terenul Științei București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!