Stiri Liga I Masculin

CSU Asesoft Kaproni, victorie cu BC Miercurea Ciuc

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.04.2014

Baschetbaliștii de la CSU Asesoft Kaproni Ploiești au obținut o nouă victorie în faza secundă a Ligii I, după ce au trecut pe teren propriu de BC Miercurea Ciuc, scor 88-82. Prahovenii au reușit să recupere în repriza a doua un deficit 21 de puncte. 

Punctele formației pregătite de Titi Mircea au fost marcate de Negoițescu cu 31, Ianuli 24, Dumitrescu 13Movileanu 12, Matache 6 și Ene 2.

Cu acest rezultat, echipa din Ploiești rămâne lideră în seria a 2-a din Liga I, având la activ 16 puncte și un bilanț de 7 victorii și 2 înfrângeri. De cealaltă parte, ciucanii sunt pe locul 2 cu 14 puncte, 5 meciuri câștigate și 4 pierdute.

În aceeași serie se mai regăsesc echipele CS Universitatea Cluj și CSU Cuadripol Brașov. Clujenii sunt pe 3 cu 13 puncte și un record 5/3, în timp ce brașovenii sunt ultimii cu 8 meciuri pierdute din tot atâtea disputate. Partida dintre Cluj și Brașov din această etapă a fost amânată pentru data de 25 aprilie, fapt pentru care cele două echipe au un meci mai puțin disputat decât Ploiești și Ciuc.

În etapa viitoare, CSU Asesoft Kaproni Ploiești se va deplasa pe terenul echipei CS Universitatea Cluj, vineri, 18 aprilie, începând cu ora 18:00. BC Miercurea Ciuc va juca și ea în deplasare, sub Tâmpa, pe terenul celor de la Cuadripol. 

*Foto: csuasesoft.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!