Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești și-a definitivat contingentul jucătorilor români

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.07.2014

CSU Asesoft Ploiești a anunțat prin intermediul site-ului oficial, jucătorii români care vor completa lotul pentru stagiunea 2014-2015. Vlad Dogaru, Adrian Movileanu și Vlad Ene vor evolua în sezonul viitor pentru campioana României. Cei trei vor închid lista românilor pe care Asesoft se va baza anul viitor. La capitolul jucători autohtoni, CSU Asesoft Ploiești îi mai are sub contract pe Levente Szijarto, Cătălin Burlacu și Vlad Negoițescu.

Vlad Dogaru revine la CSU Asesoft Ploiești după doi ani în care a evoluat fie la BC Miercurea Ciuc fie la BCM U Pitești. Fundașul are în palmares 7 titluri de campion național alături de Asesoft. Jucătorul originar din Ploiești a jucat sezonul trecut atât în LNBM cât și în Liga 1. La nivelul primei divizii, Dogaru a avut medii de 0.8 puncte, 0.6 recuperări și 1.1 pase decisive la BCM U Pitești iar la Miercurea Ciuc acesta a avut medii de 10.4 puncte, 4.3 recuperări și 5.3 pase decisive.

Adrian Movileanu și Vlad Ene sunt tinerii care vor completa lotul lui Vladimir Arnautovic. Cei doi au avut apariții și în sezonul trecut de LNBM pentru CSU Asesoft Ploiești. Vlad Ene a prins 3 partide în LNBM pentru ploieșteni, în care a strâns medii de 9.3 puncte, 2.0 recuperări și 0.3 capace pe meci. Vlad Ene a făcut parte din lotul României U20 care a participat în această vară la Campionatul European U20 Divizia B. Adrian Movileanu a bifat 8 partide pentru campioana României, înregistrând medii pe meci de 1.4 puncte și 0.3 pase decisive.

În acest moment lotul lui CSU Asesoft Ploiești este conturat. Formația prahoveană mai are nevoie de unul sau doi conducători de joc pentru ca toate posturile să fie acoperite în totalitate.

7 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    super lot
    Adevarul este ca daca nici cu lotul asta Asesoftul nu defileaza in campionat si nu face o figura frumoasa afara insemana ca ceva este putred acolo. Anul trecu desi aveau cel mai bun lot au avut ceva emotii anul asta ar trbui sa nu piarda nici un meci la ce valori au in lot.
    Eu cred ca anul asta Asesoft are cel mai tare lot (valori individuale) din ultimii ani si sunt mai mult decat curios sa vad ce vor face pe teren. Dado nu o sa aiba o viata usoara :). Vor fi meciuri frumoase abia astept sa inceapa balul :)

    cu 9 ani în urmă (24.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Asta daca nu..... http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17738977-alexandru-iacobescu-directorul-postului-romania-fost-audiat-dna-faptuitor-iacobescu-fost-imprumutat-sebastian-ghita-90-milioane-euro.htm

      cu 9 ani în urmă (24.07.2014)
    • tzontzolino:

      nu va defila
      Dupa cate observi fenomenul Asesoft trage si celelalte echipe dupa...Nu stiu cati jucatori ce au trecut prin Euroliga treceau pragul tarii noastre iar acum tind sa cred ca nu suntem chiar un campionat de bagat in SPAM

      cu 9 ani în urmă (24.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Eu sunt deacord cu tine, sa sti si sunt constient de ce zici si postul meu ar fi plin de bucurie daca autoritatile ar reusi sa rezolve o noua grupare infractionala dar si de regret daca asesoft ar disparea de pe postament! Jucatori mai buni si mai scumpi au ajuns in campionatul nostru datorita prezentei lor in Europa si a campaniei lor de achizitii!

      cu 9 ani în urmă (24.07.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe popescusorin :

    hai lasa
    Asesoft n-ar dispaream de pe postament ...cel putin deocamdata, deci cioculetu micut si multa bucurie! dar si clujul are un cuvant greu de spus...astept organizarea finalei

    cu 9 ani în urmă (25.07.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Aroganta si prostia merg mana in mana! cioculetu micut sa ii zici cratimei de sti tu unde!

      cu 9 ani în urmă (25.07.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe popescusorin :

    hai lasa
    Asesoft n-ar dispaream de pe postament ...cel putin deocamdata, deci cioculetu micut si multa bucurie! dar si clujul are un cuvant greu de spus...astept organizarea finalei

    cu 9 ani în urmă (25.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!