Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești are avantajul istoricului în fața Timișoarei

Adrian Micinic

Adrian Micinic
12.10.2013

BC Timișoara primește vizita lui CSU Asesoft Ploiești într-un meci programat a se desfășura în cursul serii de sâmbătă (12.10). Partida va avea loc la Sala Constantin Jude, acolo s-a desfășurat și ultimul meci direct între aceste echipe.

Bilanțul general al confruntărilor directe din toamna anului 2005 și până în prezent este de 25-6 în favoarea prahovenilor. Mai mult, Asesoft are un avantaj substanțial prin prisma victoriilor obținute în finalele disputate împotriva Timișoarei.

Astfel, cele două echipe s-au duelat în două finale de Cupa României. E vorba despre edițiile din 2007 și 2008. Ambele au avut loc la Sala Olimpia din Ploiești. De asemenea, cele două s-au confruntat și în finala campionatului, în edițiile 2009 și 2012. 

Practic în cele patru finale amintite s-au disputat nouă meciuri. Toate au fost adjudecate de CSU Asesoft Ploiești.

Istoricul confruntărilor directe poate fi vizualizat AICI.

Meciul din această seară este transmis la DigiSport, în direct, cu începere de la ora 20:15.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!