Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești nu s-a desființat!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
11.06.2015

O imagine ce surpdinde artistic situația actuală de la Ploiești / Foto: Răzvan Păsărică

Presa online din județul Prahova a publicat, pe parcursul ultimelor ore, mai multe materiale cu privire la soarta campioanei en-titre a României. Conform acestora, conducerea Asesoft Ploiești ar fi decis să desființeze clubul ce are în palmares 18 titluri cucerite în trei competiții diferite. Surse apropiate clubului au infirmat, pentru Total Baschet, aceste zvonuri.

În realitate clubul a trimis, joi dimineață, o scrisoare deschisă Primăriei Ploiești și Consiliului Local Prahova prin care s-a prezentat situația dificilă cu care se confruntă gruparea. CSU Asesoft a subliniat retragerea sponsorilor principali ai formației solicitând sprijinul autorităților locale și județene pentru ca echipa să poată continua în Liga Națională de Baschet masculin și în EuroCup, acolo unde prahovenii sunt la doar câteva formalități distanță de a obține cel de 4-lea Wild Card din istorie. 

Opțiunile ploieștenilor sunt limitate în momentul de față. Posibilitatea unei fuziuni cu Steaua CSM EximBank București a căzut, astfel în cazul unui răspuns negativ al autorităților locale CSU se regăsește în imposibilitatea de a se înscrie în al 14-lea sezon consecutiv în LNBM.

Vom reveni cu detalii!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!