Stiri

CSU Asesoft Ploiești pierde greu în fața echipei lui Vlad Moldoveanu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.09.2014

CSU Asesoft Ploiești a pierdut partida cu PGE Turow Zgorzelec într-un turneu amical internațional desfășurat în Polonia, la Wroclaw. Duelul dintre campioana României și campioana Poloniei a fost tranșat de noua echipă a lui Vlad Moldoveanu, echipă care va evolua în Euroligă în acest sezon.

CSU Asesoft Ploiești a fost aproape de a smulge o victorie în fața lui PGE Turow. Echipa lui Vladimir Arnautovic a fost la cârma partidei în primele 30 de minute, însă ultimul act a fost cel care a adus victoria echipei din Polonia. PGE Turow Zgorzelec a învins pe CSU Asesoft Ploiești cu scorul 96-92, scor pe sferturi: 20-21, 25-23, 24-29, 27-19.

Dragan Labovic a fost cel mai bun jucător al Asesoftului cu 23 de puncte și 3 recuperări. Gerald Lee a reușit și el o performanță excelentă, prin cele 20 de puncte și cele 5 recuperări. Lituanianul Marius Runkauskas a adăugat și el 14 puncte iar Alhaji Mohammed a marcat 12 puncte.

Internaționalul român, Vlad Moldoveanu a fost cel mai bun jucător al meciului. Transferat în această vară la PGE Turow, Moldoveanu a încheiat partida cu 28 de puncte, 3 recuperări și o intercepție.

CSU Asesoft Ploiești va încheia turneul din Polonia în compania echipei gazdă, Slask Wroclaw, duminică, 28 septembrie cu începere de la ora 20:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!