Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft Ploiești trece lejer de Farul

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.02.2014

53-113

CSU Asesoft Ploiești câștigă partida din etapa cu numărul XX, de la Constanța, jucată în fața celor de la Farul. Partida a fost una la discreția oaspeților care în final s-au impus cu scorul 53 – 113.

Cu o formație în care a încercat să integreze cât mai mulți tineri, CSU Asesoft Ploiești a început furtunos partida cu Farul. După 10 minute de joc tabela indica scorul 15-37. În acest act campioana a jucători obișnuiți cu minute multe precum Burlacu, Popovic, Adamovic, Tica sau Krapic, abia pe finalul sfertului, Vlad Negoițescu făcându-și apariția pe parchet. În primul sfert pentru gazde, Cezar Stănescu a marcat 9 puncte. În următoarele 10 minute, ofensiva Asesoftului nu a rămas la același nivelul apărării a crescut. Doar 8 puncte a reușit Farul în sfertul secund, 4 marcate de Alexandru Liță. Scorul pauzei era 23-65 pentru Asesoft.

În partea secundă gazdele au revenit excelent de la cabine. Pe parcursul sfertului trei au stat aproape în permanență la conducere, în parțialul actului. Totuși Farul nu a reușit să câștige acest sfert, Adamovic și Negoițescu marcând în finalul actului 6 puncte. În ultimul sfert au intrat majoritatea tinerilor de la Asesoft pe parchet. Partida a devenit una mai alertă din acel moment, încheindu-se în final cu scorul 53-113.

Cel mai bun am al partidei a fost croatul Ante Krapic care a încheiat cu 26 de puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive.

De la gazde, Cezar Stănescu a fost cel mai bun marcator cu 18 puncte, la care a mai adăugat 3 pase decisive și o recuperare.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    ..
    Poti sa zici ca-s rau, dar chiar m-am enervat citind acest articol. 2 minute iti lua daca il verificai inainte sa il postezi.

    cu 10 ani în urmă (26.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!