Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft conduce la pauza meciului 4 din seria cu Timișoara

Noémi Csiki

Noémi Csiki
17.04.2015

În seria dintre BC Timișoara și CSU Asesoft Ploiești, s-a încheiat prima jumătate a meciului 4. După un prim sfert echilibrat, CSU Asesoft și-a mărit avantajul în sfertul doi. Scorul pauzei este 33-43 (21-22, 12-21).

Până în acest moment, principalii marcatori sunt Rukauskas (12 puncte) și Pot (11 puncte), respectiv Jovanovic (9 puncte).

Vom reveni cu detalii.

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    digi tv
    Imi cer scuze dar, nu inteleg ceva. Cum se poate sa nu transmiti meciuri decisive?

    cu 9 ani în urmă (17.04.2015)
    • CSM CSU Oradea mira:

      transmisii
      Poate nu era chiar așa de "decisiv": la ora respectiva pe Digi erau meciuri de volei, fotbal si baschet - Euroliga. Ce nu inteleg e dece nu transmit studiourile locale? Si oricum aveam link cu transmisia in direct.

      cu 9 ani în urmă (17.04.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    transmisie
    Este transmis aici: http://radiotimisoara.ro/video-studio/

    cu 9 ani în urmă (17.04.2015) Raspunde
  • SCM Timișoara violaman :

    ASEHOTI
    Furt la drumul mare! Este adevarat ca vor spune marii cunoscatori de baschet de prin Ploiesti ca avem ceva cu ei. NU! Nu avem cu ei ci cu arbitrii astia romani (Ciuciulin si fabiana partulescu) care arbitreaza EXECRABIL. Nu au furat pt. Ploiesti, dar au dezavantajat echipa BCT exact in momentele in care se apropiau la mai putin de 3 pct. Asta ca sa fie siguri ca nu se va mai repeta isprava de la Ploiesti. Succes ENERGIA in meciul din semfinale. Trebuie sa va antrenati sa jucati 5 contra 8.

    cu 9 ani în urmă (17.04.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    @violaman
    Sa speram ca vor pleca ,,intregi'' arbitrii de la Tg-jiu, daca vor ,,calca pe bec''...Sa speram...Nu e nici o amenintare, doar chemare la normalitate.Sa inteleaga si ei ce inseamna fair-play in sport. L-au inteles spectatori neavizati, ei de ce nu pot ?!

    cu 9 ani în urmă (17.04.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Jcn
    Asehotii su păcatele lor din trecut DAR dacă și la meciul de azi mai vorbiți de arbitraj eu zic sa va uitați la polo. Azi prahovenii au controlat total jocul,.

    cu 9 ani în urmă (17.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!