Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft se impune în duelul cu Timba Timișoara

Marius Petri

Marius Petri
14.12.2013

CSU Asesoft Ploiești a câștigat partida desfășurată astăzi în compania celor de la BC Timba Timișoara. Scorul final al întâlnirii a fost 108-70 (30-11, 23-21, 28-17, 27-21), gazdele conducând partida de la început până la sfârșit.

Ploieștenii au contat în principal pe aportul a 3 jucători care au reușit să înscrie peste 20 de puncte fiecare. Aceștia sunt Vladimir Tica, cu 24 de puncte, 3 pase decisive, Dragan Zekovic, autor a 23 de puncte, 8 recuperări, 4 assist-uri, și Adrian Guțoaia, care a reușit 23 de puncte, 3 pase decisive și 6 recuperări.

În ceea ce privește tabăra timișorenilor, evoluții notabile au avut John Florveus (22 de puncte, 2 recuperări), Alexandru Mihuți (15 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive) și Valentin Păcurariu (14 puncte, 4 recuperări și 6 assist-uri).

Vom reveni cu mai multe amănunte.

_____________________________

CSU Asesoft Ploiești are un avans de 21 de puncte după 20 de minute disputate din meciul cu BC Timba Timișoara. Campionii en-titre au câștigat ambele sferturi (30-11, 23-21) și par să aibă victoria în mână.

Cei mai buni jucători din echipa gazdă de până acum au fost Zekovic, cu 20 de puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive, și Tica, autor a 15 puncte. De partea cealaltă, principalii marcatori ai Timbei au fost Mihuți (9 puncte, 2 recuperări) și Florveus (8 puncte, 2 recuperări).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!