Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Atlassib Sibiu își prezintă echipamentul pentru stagiunea 2015/2016

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.08.2015

Un „preview” al echipamentului sibian

CSU Atlassib Sibiu anunță, printr-un comunicat de presă, prezentarea noului echipament oficial de joc pentru stagiunea 2015/2016. Conform documentului remis instituților media, evenimentul va avea loc miercuri (26.08) cu începere de la orele 18:00 în incinta magazinului ANDU din Sibiu Shopping City. ANDU este firma ce îi va îmbrăca pe galben-albaștri în sezonul următor.

Prezentarea echipamentului oficial de joc are loc cu o zi înainte de startul memorialului „Elemer Tordai”. 

Ne bucurăm, de fiecare dată, când alături de echipa noastră vin parteneri noi și mai ales, în acest caz, când alături vine un partener local, cu tradiție, așa cum este Andu. Ne dorim alături astfel de parteneri și sperăm ca, în continuare, alături brandul CSU Sibiu să regăsim cât mai multe astfel de companii - a declarat Laurențiu Buduleci, co-președintele secției de Baschet a CSU Sibiu.

Începând de mâine, din incinta aceluiași magazin, fanii sibieni vor putea achiziționa replici după tricourile oficiale ale favoriților.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!