Stiri Juniori U17 Masculin

CSU Cuadripol, victorie cu Cuza Sport Brăila

Costin Marinescu

Costin Marinescu
19.04.2013

CSU Cuadripol Brașov a învins cu 91 - 41 pe Cuza Sport Brăila însă nu știe încă cu câte victorii va termina prima zi a turneului.

Brașovenii sunt acuzați de faptul că în partida câștigată cu Dinamo CSȘȘ 6 nu a respectat regula ”taliei” și riscă să piardă meciul la ”masa verde”. Decizia în acest caz se va lua la finalul zilei când comisia Tehnică se va întruni și va analiza cazul. Din comisia tehnică a turneului de la Focșani fac parte Ioan Constantin (delegatul federal), Mircea Petrișor (reprezentantul gazdelor) și Gelu Cazanoschi (antrenorul lui Phoenix Galați), ultimul luându-i locul lui Eugen Roșu, antrenorul de la Brașov, parte implicată în acest caz.

Dacă se va demostra că Eugen Roșu nu a ținut pe teren, pe tot parcursul sfertului întâi al meciului cu Dinamo CSȘ 6, cel puțin doi jucători de 1.94m sau unul de 1.99m înățime, echipa sa va pierde meciul cu 0 - 20, iar el va fi sancționat cu amendă de 200 ron (Regulamentul specific CN U18, punctul 3.4.1).

Brașovul poate contesta decizia comisiei tehnice, cazul va ajunge la un judecător unic din partea Federației care va da o decizie irevocabilă.

Revenind la meciul cu Brăila, Brașovul a avut cinci jucători care un terminat cu cel puțin 10 puncte marcate. Vlad Colceriu a avut 21 și 5 recuperări, Alexandru Chiriac 16 și 8 recuperări, Tudor Gheorghe 14, Paul Diaconescu 11, iar Andrei Gheorghe 10, la care a adăugat și 7 recuperări.

La Brăila s-a remarcat Eugen Panturu, cu 23 puncte și 13 recuperări. Eugen a fost cel mai bun jucător al echipei sale și în primul meci al zilei, când, în înfrângerea cu Phoenix Galați, a înscris 17 puncte.

Cuza Sport va întâlni sâmbătă pe CSM Focșani, de la 13:30, în timp ce Cuadripol Brașov va juca cu Phoenix Galați.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    nedumerire
    Am vazut la lucru in 2 meciuri echipa din Brasov si mi-a placut foarte mult. Disciplina, determinare, agresivitate-in sens pozitiv, rotatie lunga sunt cateva dintre calitatile acestei echipe care merita cu prisosinta locul la T.F. Am observat si eu ca au ceva probleme la talie si dupa parerea mea Alex Chiriac si Andrei Gheorghe sunt jucatori peste 1,94 care asigura conditia " TALIE " la TSF. Din ce am vazut pe statistica FRB au fost titulari in meciul cu Dinamo. Sa intelegem ca nu au jucat sfertul I in intregime sau nu au inaltimea corespunzatoare ?

    cu 10 ani în urmă (19.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Costin Marinescu :

    @un moldovean
    Cei doi au fost tiulari, dar în minutul 2:24 al meciului, Eugen Rosu l-a inlocuit pe Andrei Gheorghe cu Andrei Plămădeală. Gheorghe a mai fost introdus pe teren în minutul 6:40.

    cu 10 ani în urmă (20.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!