Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploieşti bifează prima victorie din acest sezon

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.10.2013

 

   81-59

 

 
            1-1 Fişa meciului              0-2

Într-un meci contând pentru etapa a doua a Ligii Naţionale de Baschet masculin, CSU Ploieşti a trecut în propriul fief de BCM U Piteşti cu scorul de 81-59. Scor pe sferturi: 17-21, 24-17, 16-10, 24-11.

CSU Ploieşti a început partida cu Filip Adamovic, Jermaine Flowers, Cătălin Burlacu, Alhaji Mohammed şi Vladimir Tica, în timp ce primul cinci al argeşenilor a fost alcătuit din Ken Tutt, Pankracije Barac, Marko Djurkovic, Ante Krapic şi Lamonte Ulmer,

Primele două puncte de la Ploieşti sunt înscrise spectaculos de Pankracije Barac, printr-un slam-dunk. Tot oaspeţii sunt cei care înscriu pentru a doua oară, prin Lamonte Ulmer. Ploieştenii punctează pentru prima oară în acest joc prin Flowers. Tica îşi trece şi el în cont două puncte, însă argeşenii răspund imediat prin dunk-ul lui Ulmer. Djurkovic măreşte diferenţa la 6 lungimi, scor 4-10. În acest moment, Arnautovic solicită timp de odihnă. După time-out, Ploieştiul dă semne de revenire. Flowers marchează de la distanţă. Această reuşită este urmată de intercepţie pentru Asesoft, iar aceştia înscriu din nou, de această dată prin Burlacu. În finalul primului act, Vlad Corpodean reuşeşte o aruncare de trei puncte, iar BCM U termină în avantaj, 17-21.
Filip Adamovic marchează de la mare distanţă în debutul sfertului secund, iar gazdele se apropie la doar două lungimi, 20-22. Barro înscrie spectaculos, dar Dragan Zekovic răspunde şi punctează de două ori, iar gazdele egalează la 24. BCM U pierde următorul atac, iar Szjiarto îi duce pe prahoveni pentru prima oară în avantaj, 27-24. Gazdele par să se desprindă, dar Barac marchează trei puncte, fiind faultat, iar scorul devine 31-33. Prahovenii au un final de repriză foarte bun, marcând de două ori din afara semicercului. La vestiare se intră cu scorul de 41-38.
După două minute în care nu s-a marcat, Tutt înscrie şi aduce egalarea pe tabelă, scor 41-41. Cătălin Burlacu punctează de la distanţă, dar oaspeţii revin rapid în joc, Djurkovic aducând egalarea pe tabelă, scor 44-44. Din acest moment, CSU Ploieşti reuşeşte un joc excelent, reuşind la final să se impună la 22 de puncte, scor 81-59.

De la CSU Ploieşti s-au remarcat Jermaine Flowers cu 23 de puncte, Dragan Zekovic cu 14 puncte, respectiv Gerald Lee cu 10 puncte. De partea cealaltă, pentru piteşteni, Lamonte Ulmer a totalizat 14 puncte, Pankracije Barac a terminat partida cu 10 puncte, iar Marko Djurkovic a adăugat 9 puncte în contul echipei.

Astfel, CSU Ploieşti bifează primul succes din acest sezon, iar BCM U Piteşti ajunge la 0-2. În următoarea etapă, campiona en-titre va evolua pe terenul lui BC Timişoara, în timp ce argeşenii vor primi vizita vicecampioanei, BC Mureş Târgu-Mureş.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!