Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploiești are meci tare cu Energia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.11.2013

               LNBM                 

Etapa a 9-a

Sala Olimpia

Sâmbătă, ora 19:15

CSU Asesoft Ploiești va primi vizita gorjenilor de la Energia Rovinari, într-un meci care contează pentru etapa a 9-a a LNBM. Partida va avea loc sâmbătă(23.11) cu începere de la ora 19:15.

Campioana en-titre, CSU Asesoft Ploiești joacă împotriva revelației startului de sezon. Ploieștenii au un record stagional excelent cu 7 victorii și o înfrângere în timp ce Energia are 6 victorii și 2 înfrângeri.

Acestă partidă va fi cea de-a 17-a dintre cele două formații. Palmaresul este unul net în favoare ploieștenilor. Aceștia s-au impus în fața Energiei în 14 dintre confruntări și au cedat doar de două ori, iar asta s-a întâmplat doar în fieful gorjenilor. Sezonul trecut cele două formații și-au împărțit victoriile, fiecare câștigându-și partidele de pe teren propriu.

Ambele echipe vin după victorii importante obținute în fața unor echipe cu pretenții. Campionii s-au impus la Oradea în fața CSM-ului pe când Energia a învins pe teren propriu pe BC Timișoara. Între timp CSU Asesoft a mai jucat o partidă și în EuroCup, pe care a pierdut-o în fața lui BC Khimki.

Louis Darby Junior pare a fi principala armă a gorjenilor, cu care să asedieze coșul advers. Acesta este cel mai bun marcator al echipei în acest sezon cu o medie de 18.8 puncte pe meci. La celalte capiotle Energia se bazează pe Ermin Jazvin și Giordan Watson că vor egala cel puțin media din acest sezon pe care o au la recuperări și pase decisive.

Așadar, CSU Asesoft Ploiești pleacă favorită în acestă partidă, în special palmaresului strict pozitiv de pe teren propriu cu echipa gorjeană. Ploieștenii au câștigat până acum toate confruntările pe care le-au disputat pe propriul teren în compania Energiei.

Brigada de arbitrii care vor oficia această partidă este alcătuită din Doru Vinași, Laurențiu Grigoraș și Adrian Habor.

Partida poate fi urmărită în direct la DigiSport, sâmbătă(23.11), cu începere de la ora 19:15.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!