Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploiești conduce ”U” BT Mobitelco după 20 de minute din meciul decisiv

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.05.2014

Baschetbaliștii de la CSU Asesoft Ploiești sunt în avantaj la pauză, scor 37-32 (24-15, 13-17) în meciul decisiv din semifinalele LNBM cu ”U” BT Mobitelco Cluj-Napoca

În prima repriză, de la echipa gazdă s-au remarcat G. Lee cu 11 puncte și J. Flowers cu 9, în timp ce de la clujeni s-au evidențiat M. Silvășan cu 9, respectiv D. Hargrove cu 8.

Vom reveni cu amănunte de la Ploiești!

30 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    "U"
    Frumos final!Felicitari Asesoft, bafta Oradea!

    cu 9 ani în urmă (26.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    U
    Slava tie studentie! Felicitari U, din pacate ati pierdut pe mana voastra atat meciul 4 cat si 5.
    Poate e mai bine asa pentru noi - castigam titul pe teren propriu!!!!!!!!!

    cu 9 ani în urmă (26.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Eu sunt mandru ca am ajuns asa departe, tot sezonul ne-am facut viata grea!

      cu 9 ani în urmă (26.05.2014)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      mda
      Din pacate am pierdut. si a ramas un mic gust amar pentru ca ... se putea. Si am pierdut pe mana noastra. Oricum am iesit onorabil dupa 10 meciuri de foc. felicitari!

      cu 9 ani în urmă (26.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Da-l in ma-sa de gust amar, ai mai multe motive sa fi mandru decat sa ai gusturi amare! Nu cred ca ar mai fi rezistat la o serie de foc cu Oradea, a fost mult prea mult!

      cu 9 ani în urmă (26.05.2014)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      categoric
      ca sunt mai multe motive de mandrie. Eu unul m-am bucurat de toate meciurile. Si de cele cu Muresul care urmeaza, chiar daca oboseala va fi maxima - nu cred ca rezistam si intr-o serie lunga cu Oradea, dar mergem pana la capat. Era frumoasa o finala cu Oradea, mai ales ca se putea.

      cu 9 ani în urmă (26.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    succes si felicitari
    Succes oradenilor in finala si felicitari clujenilor pentru daruire in cele 5 meciuri

    cu 9 ani în urmă (26.05.2014) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    arbitrii
    orice cunoscator de baschet a vazut ca sa furat ca in codru, muie ciulin, grigoras, olaru si asesoft

    cu 9 ani în urmă (26.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Draga domnule, eu nu am vazut, ii drept ca nu am avut nervi sa ma uit la televizor in permanenta dar cat m-am uitat.....

      cu 9 ani în urmă (26.05.2014)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      arbitraj
      de data asta nu au fost probleme mari de arbitraj. Da, au fost mici ciupeli - sau pregatire slaba a arbitrilor, dar nu au influentat jocul. A fost unul din cele mai bune arbitraje din meciurile cu ei!

      cu 9 ani în urmă (26.05.2014)
    • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya:

      21-3
      acesta e scorul la decizile grele. normal pentru ploiesti, in seara asta au arbitrat niste profesionisti in ale furtului, atat de buni incat cei care nu cunosc bine baschetul nici nu si-au dat seama. Muie Ciulin, Grigoras, Olaru

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    U
    felicitari baieti, a-ti jucat o serie de foc, impotriva asehotilor,
    va multumim pentru sufletul cu care a-ti facut-o!

    cu 9 ani în urmă (26.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Adevar graiesti! merita felicitati Au luptat cu Asesoft, au luptat cu arbitrii si au luptat cu propria lor varsta si chiar daca au pierdut ei sunt campionii nostrii!

      cu 9 ani în urmă (26.05.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe costinm:

      ar trebui sa fiti interzisi
      Toti analfabetii isi dau cu parerea si intotdeauna arbitrii sunt de vina. "A-ti" luat-o si data asta, pe mana voastra, nu pe a arbitrilor! Mai bine v-ati (nu va-ti sau v-a-ti, meea) uita in curtea campionilor vostri (nu vostrii, arm)!

      cu 9 ani în urmă (26.05.2014)
    • U BT Cluj-Napoca noob:

      @costinm
      eu zic sa stai cuminte in banca ta!
      poate ca is campionii tai aia din curtea carora vorbesti!
      pentru noi, U e campioana. si-au pus sufletul in meciurile astea, si nu banii in buzunarul arbitrilor(nu ma refer aici la ultimul meci).
      Si nu in ultimul rand, HAI CSM!

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel:

      bine ca esti tu destept
      Va rog sa-i scuzati, Dl. Profesot Costin, pe colegii de forum care nu au 3 doctorate. Se mai intampla sa faci greseli, nu ne-am nascut cu totii destepti ca si Domniile Voastre! Da, m-am uitat putin in "curtea campionilor nostri" si (daca-mi este permisa putina rautate - nu sunt mandru de asta, dar chiar m-ai enervat cu remarcile tale) am vazut o galerie de campioni improvizata (de culoarea ei nu ma leg, c-as fi acuzat de rasism) de la care in mod cert nu poti sa ai nici macar 1% din pretentiile intelectuale pe care le ai de la ARM si meea.

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Mai bine analfabeti decat "costinn"! Ce-mi plac mie suporterii astia de rezultat!lol

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe costinm:

      Completare
      Nu sunt suporter de rezultate, sunt doar simpatizant :) Am plecat din Ploiesti de vreo 6 ani si ma mai uit doar la televizor la meciuri.
      Despre "galeria" Asesoftului nu am ce sa zic, nu ma identific cu ea.
      Diferenta e ca ei nu se lamenteaza pe aici dupa fiecare meci.
      Spunea cineva intr-un comentariu ca la voi se umple sala cu o ora inainte si la Ploiesti doar cand e intrarea libera... O data pentru ca deja s-a plictisit lumea de acolo de baschet fara miza (si chiar ma bucur ca si-au luat-o de la Rovinari si a fost asa greu sa treaca de Cluj) si a doua oara pentru ca e diferenta de mentalitate intre vestul tarii si zona Bucurestiului. Asa sunt astia din Muntenia, mai durere-n pix si mai nepatimasi. Dar in genreal isi vad de treaba si de greselile lor, nu arunca vina intotdeauna in caruta altora. De cand intru pe site-ul asta (si e ceva timp), vad numai remarci despre arbitri. Nimeni nu zice ca de vina sunt bugetele si, implicit, bancile scurte ale "voastre" (de oriunde ati fi voi).

      PS: nu iti trebuie 3 doctorate ca sa scrii corect "ati" (si a scris de 2 ori, deci nu e greseala, e nestiinta, ca sa o numesc frumos); iar un comentariu plin de greseli gramaticale are fix valoare 0 pentru toti cei care intra aici si citesc, dar nu comenteaza si ei, pentru ca nu ar comunica de la acelasi nivel.

      Hai, sariti cu minusuri, ca stiu ca e greu sa acceptati si alte pareri decat ale voastre.

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Pfoai de mine si de mine, imi cer scuze de confuzie, am crezut ca aici vorbim despre baschet nu am stiut ca defapt aici se ascunde TotalPruteanu.ro! Dar inainte de a da cu parul si cu ati-ul dupa cineva ai face bine sa iti revizuiesti propria gramatica, ai niste formulari care l-ar face Eminescu sa se rasuceasca in mormant!

      Ct despre cei spui tu acuma cu patimasii si fara, cu plansul si ne plansul.... imi cer scuze dar sunt elucubratii pure! Voi sunteti unicii care nu va plangeti de arbitrii in rest.... nu exista suporter a unei echipe de baschet din Romania care sa nu se planga de arbitraje si asta indiferent din ce zona geografica provine! Aghhhhhhhhh si am uitat, inainte de ati trimite orgoliul la scris pe aici ai face bine sa dai o ocheada la ce declara iacobescu.
      Suporteri de rezultat, da asta sunteti cei mai multi sau mai bine zis ciuperci pentru ca apareti doar dupa victorie si de fiecare data vreti sa ne dati lectii de orice, intotdeauna vedeti paiul din ochii nostrii dar absolut niciodata barna din ochi vostrii!
      Oricum castigarea ligii noastre NEPROFESIONISTE de baschet si PARTICIPAREA in EuroCup nu sunt mari realizari, sunt chestii accesibile oricui, castigarea unui trofeu international este o realizare, in rest, simpla apa de ploaie! Sa castigi dupa 5 meciuri cu o echipa net inferioara valorica in comparatie cu super lotul vostru de supervicecampioni europeni mi se pare mai degraba motiv de strut si nu de lauda!

      P.S. Daca am gresit din punct de vedere gramatical, asta este, se mai intampla, in general recitesc ce am scris si corectez unde gresesc, dar, cum vad ca aveem tot felul de profesori pe aici consider ca nu mai trebuie sa ma corectez pentru a nu ii lasa fara paine, bucurie si satisfactii!

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gisedas :

    VAX
    Adevarul ca amarul ala din gura, dar mai ales din sufletul vostru "studentesc" trebuie sa il stingeti cumva.n-a fost amsolut nimic in neregula cu arbitrajul, n-are nici o legatura rasa sau etnia unora dinte membrii unei galerii improvizate, ideea e ca pentru voi, U cluj e campiona, va doresc sa fie multi ani la fel de campioana si sa joace pentru locul 3-4 NON STOP(sa va mai reamintesc in ce hal ati castigat campionatul cu un cos al lui Moris, prins de blesteme apoi, ca s-a apucat de contabilitate ????)...va urez sa patimiti in infern in continuare si sa va mai "botezati" in Somes peste 30 ani!!! La capat doar CAMPIONII se intalnesc!!!

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel:

      fericiti cei saraci cu duhul
      Mai baiatule, tu chiar ai problème serioase. "U" chiar nu e campioana (bine, se lucreaza la asta dar deocamdata trebe sa stam in banca noastra si sa ne uitam la TV la finala), non-stop nu ne putem bate pentru 3-4, ca nu ajungem intotdeauna pana acolo (mai iesim si din sferturi).

      Daca Morris s-a lasat de baschet, fi sigur ca nu e din cauza ca te-ai dus tu la Mama Omida cu ce-ai jmanglit din portofelul lui taica-tu'. Noi ne si uitam la meciurile astea, si ne chiar plac, nu tragem doar linia la sfarsit de sezon sa vedem daca mai suntem CAMPIONI, sau trebuie sa schimbam sportul cu altul unde suntem "la capat".

      Recunosc, nu trebuia sa fac remarci la rasa sau etnie, ca sportul e mai presus de astea, dar cred ca tu cu infernul tau ai luat-o rau pe aratura. Daca te-ai prea infierbantat dupa seara asta (cred c-ai avut ceva emotii ca s-ar putea sa nu vezi "capatul" anul asta) pofteste la noi in Somes, poate te mai racoresti nitel, nenicule. Sau poti merge pana la Oradea, si-acolo tot Somes se cheama ;)

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • CSM CSU Oradea unguru:

      aaa...
      in Oradea, Cris se cheama... ala Repede.
      dar tot o apa e!
      :)

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel:

      Cris
      Scuze, unguru, asa e.. la Cris ma gandeam dar era cam tarziu si apucase deja sa iasa "porumbelul" ;)

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    '' U ''
    interesante comentariile
    U a pierdut seria, si totusi suporterii isi felicita jucatorii
    asehotii au scapat de glontul ce le suiera in ceafa saptamana trecuta, si totusi fanii lor improasca cu noroi pe aici
    aseara am vazut prima data o sala mai plina la ,,campioni''si tind sa cred ca nu datorita lor!
    noi, ardelenii, suntem mai realisti, si ne bucuram ca aceasta echipa, cu acesti jucatori si cu bugetul mai mic decat al ''mafiotilor'' a reusit sa aiba o prestatie solida in seria jucata cu ei!
    pentru tot ce au facut pentru noi, le multumim!
    HAIDE 'U ' SI DE MERE SI DE NU!

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    ei,
    intare libera, ce sa faci :))) La Oradea sau Cluj nu gasesti un loc cu o ora inainte de meci si chiar se plateste!

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    "U"
    Ar fi interesante comentariile celor doi suporteri adevarati ai Ploiestiului (Don Ramon si..... am un lapsus), parerile lor cred ca ar fi binevenite, in majoritatea timpului au fost pertinente si realiste!

    Ca tot se zice pe acilea ca ne luam de arbitraje as dori sa fac o completare. Arbitrajele au fost peste nota obisnuita, poate putin favorabile ploiestiului dar din pacate cei care au pierdut meciul am fost noi si am facut-o pe mana noastra! Daca arbitrajele vor continua sa creasca (Ciulin nu a fost MVP la meciurile la care a participat, Grigoras putin darpoate si-a spus cuvantul si perioada in care nu a fluierat)avem sanse sa creasca si campionatul! Sper ca Oradea sa aiba parte de arbitraje fara MVP-uri. Ploiestiul a castigat pe merit si asta este incontestabil!

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gisedas :

    incoerent
    hai ca te-ai facut de bafta titele.somes/cris repede e tot o apa cica.nici nu mai sti ce vrei sa zici.cam asta e diferenta intre campioni si alti, noi tragem mereu linia dupa finala, iar adevarul este ca ne place sa va batem.in rest, voi (dupa cum ai zis si tu) stati in continuare in banca voastra si uitati-va la televizor la finala, noi ce sa vezi, o jucam iar anul asta. :))

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      arbitrii
      In primul rand ca nu acuzat nici un suporter al Clujului arbitrajul. A fost un suporter al lui Tg Mures. In al doilea rand la diferenta de valoare a jucatorilor voi trebuia sa castigati lejer dar s-a dovedit ca a fost cam greu. Pt aceasta daruire a Clujului eu ii consider adevaratii castigatori ai acestei semifinale. In statistici va ramane victoria Ploiestului, dar, pt majoritatea suporterilor din Romania, Clujul ramane invingatoarea.
      Oricum tragem linie dupa finala...

      cu 9 ani în urmă (27.05.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    finala
    Asa e, m-am corectat insa si mi-am asumat greseala (nu suntem toti perfecti). Cat despre finala de anul asta, eu zic sa nu zici inca "hop" ;) Stai linistit in banca ta, si fa gura mare doar dupa ce castigati, asta ca sa nu te faci si tu "de bafta" (no, c-am mai invatat o expresie)

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gisedas :

    HOP
    da titele gata, stau in banca mea :))))

    cu 9 ani în urmă (27.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!