Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploiești se impune în fața celor de la Steaua CSM

Marius Petri

Marius Petri
21.02.2014

CSU Asesoft a câștigat partida disputată în această seară contra bucureștenilor de la Steaua CSM cu scorul de 87-74. Partida a contat pentru etapa a XIX-a din Liga Națională și s-a desfășurat în Sala Olimpia din Ploiești. Gazdele au avut o primă repriză mai bună, câștigând ambele sferturi cu 31-13 și 24-20. Steliștii au revenit în partea a doua și au câștigat a treia secvență cu 20-11, iar ultima parte s-a încheiat la egalitate, 21-21.

Principalul marcator al Asesoftului a fost Mohammed, care s-a remarcat cu 22 de puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive. Acesta a fost secondat de Lee (21p, 3 r, 2 p.d.) și Guțoaia (16 p, 3 r, 2 p.d.). În tabăra oaspete, cei mai importanți jucători au fost Gallimore (17 p, 2 p.d., 2 r.), Nyakundi (15 p, 3 r, 2 p.d.), Djurasovic (13 p, 6 r, 2 p.d.) și Stănescu (10 p, 10 r, 2 p.d.)

Vom reveni cu mai multe amănunte în curând.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!