Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploiești trece de CSM Oradea în Meciul 2 al finalei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.06.2014

Campioana en-titre a României, CSU Asesoft Ploiești, a reușit să învingă CSM Oradea cu scorul de 95-76 (24-20, 30-16, 16-22, 25-18) în partida cu numărul 2 din finala Ligii Naționale de Baschet Masculin. După două jocuri disputate între cele două echipe în ultima fază a campionatului, scorul la general este 1-1. 

Cei mai buni ploieșteni în acest meci secund au fost A. Mohammed cu 20 de puncte marcate, A. Krapic 20, C. Burlacu 16 și G. Lee 15, în timp ce de la CSM Oradea s-au evidențiat W. Franklin cu 15 puncte, R. Markovic 14, V. Subotic 13, D. Dillon 12, respectiv S. Denison 10.

Seria se va muta acum la Oradea pentru meciurile 3 și 4, partide care se vor desfășura în 7, respectiv 8 iunie.

Vom reveni cu cronica detaliată a confruntării dintre CSU Ploiești și CSM Oradea! 

18 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Succes !
    Sa nu vad comentarii de suparare , oradenii au jucat mai slabut astazi, dar ce a fost mai greu s-a realizat, aveti trofeul pe masa, urmeaza 2 meciuri decisive acasa cu sala in spate.
    Inainte Oradea !!!

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Hai Oradea!
    Nu-I nimic. Eu nu spun nimic altceva. Nici despre arbitraje, nici despre joc! Totusi, Ploiestiul nu e Farul Constanta sa poti sterge pe jos cu ei 2 zile la rand.

    La Oradea va fi altceva! Sper sa nu se repete istoria din semifinale, macar si numai pentru ca lotul CSM-ului este mai tanar si banca mai lunga!

    Asa ca, Hai Oradea!!! Desi la inceputul play-off-ului credeam ca Ploiestiul e aproape invincibila,, acum sunt SIGUR ca poate fi batut. Si sunt sigur ca ORADEA POATE CASTIGA PRIMUL TITLU DIN ISTORIE... LA BASCHET. Ca la polo aveti destule :)

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Hai Oradea!!!
    desi e greu in conditiile date, Oradea are sansa ei in ciuda hotiilor si sicanelor evidente!!! Oradea trebuie sa creada in sansa ei si chiar daca va pierde, pentru noi si vreau sa cred ca pentru o tara intreaga este campiona legitima!!!

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014)
    • U BT Cluj-Napoca carlos_cj:

      Campioana in teren!!!
      Nu exista campioane legitime! Asta e o expresie pentru luzeri!!! Iar eu am vazut sambata in teren o echipa de castigatori!!! Zdrobiti-i la Oradea si atat!!!

      cu 9 ani în urmă (01.06.2014)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Meritati
      Nu va mai ganditi la arbitraje si arogantele lor ca nu le mai schimba nimeni, stergeti cu ei pe jos ( in teren si in tribune ) , noi asa am facut si au simtit din plin, e cea mai placuta razbunare.

      cu 9 ani în urmă (01.06.2014)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      ?
      Si de ce ma rog ar trebui noi, sustinatorii celorlalte echipe, sa consideram Oradea campioana legitima?Nu exista campioana legitima, campioana esti atunci cand invingi pe teren. Deocamdata au fost 2 meciuri, arbitrajul bun, nu a influentat scorul final, asa ca daca vreti sa fiti campioni trebuie sa invingeti pe teren. Aveto toti o obsesie cu arbitrajul proPloiesti si, atunci cand pierdeti cu ei , dati vina pe arbitraj fara sa va uitati in curtea proprie. Intotdeauna cand luati bataie de la Ploiesti e de vina arbitrajul, cand bateti arbitrajul a fost perfect !

      cu 9 ani în urmă (01.06.2014)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      no bine
      noi, astia care dam vina, va uram sa aveti parte de aceasta tratatie, si, dupa aceea mai vorbim!

      cu 9 ani în urmă (01.06.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea afganul :

    Sanse
    Eu vreau sa zic un singur lucru........binenteles e greu sa castigi 2 meciuri in doua zile dar totusi sa nu ne irosim sanele ca astea ar putea sa ne coste enorm.....Bravo baieti capul sus si sper sa terminam la Oradea ca daca ajungem in decisiv la PLOIESTI e belea mare de tot

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe flo :

    comentator lecca
    Cat o sa mai trebuiasca sa suportam comentarile partininitoare pro Asesoft ale DOMNULUI LECCA. Felicitari CSM .

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    LECCA
    Ar trebui sa ceara scuze public!

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    @gabitzu
    Cred ca nu citesti ce se scrie pe aici. Noi am criticat arbitrajul in meciul castigat. A fost un arbitraj dezastros si tendentios. Despre arbitrajul de azi, numai de bine,

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe justplay :

    Jale!
    Cat vor mai investi sponsorii in baschetul romanesc doar pentru locul 2 in jos?
    Eu zic ca nu mult timp!
    Cred ca arbitrii nu mai iau atentii de mult de la Asesoft, totul se face deja de frica. Sunt penibili toti, de la primul pana la ultimul, niste vasali aplecati ce ling picioarele infecte ale clanului Asesoft!
    Mi-e scarba de tara asta!

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe justplay :

    Jale!
    Cat vor mai investi sponsorii in baschetul romanesc doar pentru locul 2 in jos?
    Eu zic ca nu mult timp!
    Cred ca arbitrii nu mai iau atentii de mult de la Asesoft, totul se face deja de frica. Sunt penibili toti, de la primul pana la ultimul, niste vasali aplecati ce ling picioarele infecte ale clanului Asesoft!
    Mi-e scarba de tara asta!

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    Comentariu TV
    Mi se pare cel putin interesanta schimbarea "culorii politice" a D-lui Lecca; in urma cu ceva mai mult de un an (la putin timp dupa ce Digi a preluat drepturile de televizare a LNBM) omul chiar parea destul de "echidistant", ba chiar mai lasa pe ici, pe colo, cate-o remarca la adresa arbitrajelor tendentioase (chiar si cand se juca impotriva Asesoftului); participa si in sedintele comisie de disciplina, care il sanctionau drastic pe Burlacu la iesirile lui anti-sportive.. Recent insa (cam din play-offul sezonului trecut) parca si-a schimbat optica radical, ca si cum i s-ar fi "explicat" cum sta treaba da fapt. Probabil ca nu vrea sa mai faca nota discordanta cu colegul Abramescu (cunoscut ca si "poet de curte" consacrat al Asesoftului) asa ca s-a dat pe brazda. Nu-i condamn, fiecare are dreptul sa simpatizeze cu cine vrea, si e destul de greu sa ramai neutru (chiar daca scrie in fisa postului) dar macar s-o recunoasca pe fata, sa nu ne mai ascundem dupa deget.

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Lecca e un bou si un dezinformator de prima clasa. Nici macra documentat nu e. Pai el si Abramescu sau cum dracu il cheama nu stiau cate cosuri de 3 a dat Cristescu, desi la 5 minute dupa se laudau cat de buni au fost ei ca baschetbalisti, iar Lecca zicea ca precedentul record in acel sezon era a lui. Pai ba nene, pune mana si informeaza-te inainte sa te lauzi si sa minti cu nerusinare...precedentul record al acelui sezon era al lui Rotaru care o fost baschetbalist, nu ca tine jucator cu carte de munca la Steaua si atat. Asa ca Ieeeesi acas'!

      cu 9 ani în urmă (02.06.2014)
    Raspunde
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Stanciu Tudor :

    ...
    Nu c-ar avea vreo legatura cu meciu ... da de cand ii voie cu sticle la sala :) ... din cate stiu dupa episodul "bricheta" nu mai e voie cu de-astea :) ? ( nu de-alta da erau vreo 3 suporteri in galeria ploiestiului cu ele in buzunar :P ... )

    cu 9 ani în urmă (01.06.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    incredere
    Eu am incredere in baieti si sper sa inchidem seria la Oradea.
    Referitor la arbitaraj nu vreau sa comentez prea mult pt ca si asa sunt unii care condsidera ca ne cautam alibiuri. E clar ca Asesoft a jucat mult mai bine in meciul 2 si probabil ca merita victoria. Eu vreau sa subliniez un singur lucru : cand se stie ca forta CSM-ului sta in rotatia lunga pe toata durata partidei, nu este surprinzator ca dupa primele 2 sferturi oradenii aveau peste 20 GP si 3 jucatori cu 3 GP. Si la fel a fost si in primul meci. In aceste conditii normal ca se schimba complet tactica de joc. Asesoft a speculat acest lucru si in meciul 2 a fortat non-stop patrunderi spatiul de 3 secunde pt ca au vazut ca se fluiera fault la orice contact.
    Daca vor continua asa, e clar ca ne vor decima...
    Sper ca la Oradea sa vedem un arbitraj in limtele bunului simt.

    cu 9 ani în urmă (02.06.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    +1
    si eu am incredere in echipa si in spectatori!
    deci ne vedem la sala, da? Hai CSM!

    cu 9 ani în urmă (02.06.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!