Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Ploiești trece fără emoții de CSU Sibiu

Marius Petri

Marius Petri
22.03.2014

CSU Asesoft Ploiești a câștigat partida desfășurată astăzi pe teren propriu împotriva formației de pe primul loc al clasamentului, CSU Atlassib Sibiu. Echipa antrenată de Vladimir Arnautovic s-a impus cu scorul de 70-55 deși a pierdut ambele sferturi ale reprizei secunde, după ce la pauză a avut un avantaj de 20 de puncte.

Principalul remarcat al meciului a fost Mohammed, cu 24 de puncte și 7 recuperări, urmat de Lee, cu 19 puncte și 7 mingi culese de sub panou. De partea cealaltă, cel mai bun marcator al echipei sibiene a fost Bojovic (13 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive), urmat de Austin și Sarovic, ambii cu 11 puncte înscrise.

Vom reveni cu cronica meciului.

________________________________________________________________________________________

CSU Asesoft Ploiești are un avantaj de 20 de puncte la pauza mare a partidei disputate împotriva celor de la CSU Sibiu. Deși era de așteptat ca acest meci să fie unul foarte echilibrat datorită poziției din clasament a celor două echipe, ploieștenii au dominat clar încă de la început și și-au adjudecat ambele sferturi: 29-10, 20-16.

Cel mai bun marcator al gazdelor este Mohammed, cu 24 de puncte și 4 recuperări, urmat de Lee, autor a 15 puncte și 6 recuperări. În tabăra sibiană, principalii realizatori sunt Bojovic (9 puncte, 2 pase decisive, 2 recuperări) și Austin (6 puncte, 2 recuperări).

Vom reveni cu mai multe detalii după încheierea meciului.

19 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    spectatori
    Cred ca doar chiajna sau constanta au mai putini spectatori decat azi la ploiesti. Oricum este penibila prezenta in sala a "suportetilor" asesoft.
    chiar nu va puneti semne de intrebare ca la un derby au fost 500 de persoane cu tot cu majorete?
    In rest victorie meritata si desi ne-a avatajat victorog ia ploiestiului nu ma pot bucura de ea.

    cu 10 ani în urmă (22.03.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Chiajna, Constanţa, Sibiu
    Cum în legătură cu jocul propriuzis lucrurile sunt cam clare, iată că ts-cata a descoperit o nouă hibă în legătură cu Asesoft şi anume că are spectatori puţini. Puţini, dar civilizaţi, nu penibili şi care nu fac râie dacă un jucător, care se întâmplă să joace şi foarte bine, e mai negru la piele. Cum bine observă întristatul de locul doi, venit pe gratis în dauna tovarăşilor de suferinţă transilvani, numărul spectatorilor mai depinde şi de valoarea vizitatorilor.Deoarece pe aici au trecut în ultima jumătate de an echipe ca Hapoel, Kimky, Karsyiaka, Igokea, este cam greu să mobilizezi publicul cu un orizont mai larg la un meci în care are perspectiva să admire virtuţile baschetbalistice ale lui Cristian Crăciun.

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      @Don Ramon
      Revin cu un articol,o mica particica din istorie, cea despre care povesteam mai sus, despre Cristi Craciun, unu din cei pentru care tu si ceilalti suporteri ai asesoftului nu se obosesc sa mearga la sala pentru ca nu se ridica la nivelul celor din NBA...

      http://www.stiridesport.ro/articole/poveste-cristi-craciun-omul-cara-pianul.html



      cu 10 ani în urmă (14.04.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ...
    Ironie ieftina si lipsita de bun simt dar in totala armonia cu echipa Asesoft.

    Va propun sa nu va mai inscrieti in campionatul nostru amarat pe acare oricum il amanetati prin toate mijloacele de la inceput ci sa faceti cerere pt. Nba. In acest fel veti juca doar cu Jamesm Durant etc si ne lasati pe noi ceilalti sa jucam cu Craciun, Silvasan, Dragusin etc.
    Sau sa va luati medalia de campioni de la inceput si sa ne lasati pe noi ceilalti sa ne jucam CORECT sansele.
    Don Ramon ai pierdut o mare ocazie sa taci.

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    • BC CSU Sibiu @lexCSU:

      Subscriu
      Bine punctat, ts-cata,
      Am uitat sa mai precizez si faptul ca dincolo de faptul ca asa amarate cum sunt anul asta Timba, Chiajna, Farul, indeplinesc un rol foarte important , dau posibilitatea multor tineri sa joace in LNB, sa creasca pentru ca avem mare nevoie de ei ...
      In rest, echipele Cluj, Oradea , Sibiu, Mures, Craiova, Pitesti, Timisoara, Medias, Energia... si meciurile dintre ele nu se ridica la nivelul de "profesionalism" al asesoftului...

      cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Ha ha ha...
    Don Ramon, iti apreciez talentul "spiritual"...
    Sunt convins ca la meciurile cu "Hapoel, Kimky, Karsyiaka, Igokea", ca doar echipele astea conteaza pentru voi, atmosfera a fost de-a dreptul electrizanta, sala arhiplina, clocotea, mii de spectatori ramasi pe la intrari... ce sa mai..
    De ce nu acceptati faptul ca nu reprezentati nimic din punct de vedere al publicului raportat la valoarea echipei voastre ? cum a mai spus cineva, dupa ce ca nu sunteti iubiti nicaieri in tara, dar sa nu fi iubit nici acasa...e grav.
    Apoi daca tu compari CSU Sibiu cu Chiajna si Farul inseamna ca nu am ce sa comentez cu tine despre baschet...chiar si asa foarte prost cum au jucat ai nostrii ieri ( nu doar la Ploiesti, si la Craiova, Cluj, Steaua etc ) pentru ca avem probleme in echipa, de mai multe feluri...nu poti sa faci asemenea comparatii...
    Te invit sa cauti, daca doresti, istoria echipei noastre , pentru ca vad ca nu o stii, probabil ca nici nu te intereseaza, dar e bine sa eviti asemenea aberatii pe viitor.
    Oricum iti respect opinia in legatura cu noi, e a ta, la fel cum si eu o am pe a mea despre voi, fiecare e liber sa isi aleaga favoritele , fie ele chiar si din strainatate, dar iti mai spun ceva, dincolo de valoarea incontestabila a jucatoriilor vostrii, (daca ar juca doar ei fara alte tertipuri ar fi perfect si nimeni nu v-ar mai contesta),noi an de an ne confruntam cu probleme financiare mari, practic echipa asta supravietuieste doar din pasiune si iubirea multor oameni pentru baschet din orasul asta, am fost mereu alaturi de ei, si la bine si in playout, ... uneori asta conteaza cel mai mult in sport.

    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1452543_585310124856042_782428494_n.jpg

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești Melo :

    ts_cata
    Din cate stiu, baschetul se joaca pe puncte, nu pe numarul de spectatori. Asa ca nu mai incerca sa deviezi de la subiect. Daca intr-adevar spectatorii conteaza pentru tine, poti recomanda introducerea unui campionat special pentru echipele pe care le doresti tu, in care sa va duelati dupa principiul care strange cei mai multi oameni in tribune. :)

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      ...
      minoritate!asta sunteti! degeaba! iacobescu si compania care o merita!

      cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      baschetul fara spectatori nu este baschet!

      cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    @Melo
    Eu cred ca tu nu intelegi nimic din ceea ce inseamna baschetul sau sportul in general. Sportul este jucat pentru spectatori (sau telespectatori), la urma urmei ei sunt cei care sunt sau ar trebui sa fie beneficiarii spectacolului sportiv. Degeaba ai 8 titluir de campiona sia ai sala goala, dupa parerea mea nu ti-ai atins scopu. Nu te-ai intrebat de ce la fotbal echipa Petrolul care nu a castigat aproape nimic are stadionul plin si Asesoft nimic.
    In Oradea, la polo suntem in aceiasi situatie, am castigat in ultimii 8 ani totul, am jucat in Champions League (asesoft doar viseaza la asa ceva) dar tribunele de la bazin sunt aprope pline la fiecare meci.
    Eu zic ca si publicul ploiestean, cunoscator de baschet, s-a plictisit de alde Iacobescu si metodele lui si nu mai vine la sala.
    Nu contest valoarea jucatorilor care an de an sunt exceptionali si ar putea castiga campionatul si fara spate asigurat. Faptul cum isi permita ghita sa finanteze inca asa salarii e o alta poveste pe care o stie toata lumea. Totusi felicitari lui ca aduce in Romania jucatori ca si Lee, popovic, Mohammed etc. dar pacat ca il plateste si pe Ciulin si compania.

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      sincer
      bravo si multumesc, asta as avea si eu de spus!

      cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    @Melo
    Si pentru cine se marcheaza punctele alea, sa le vada cine daca e sala goala ?
    Iti place cand te uiti la meciurile de acasa ale lui Partizan sau Olympiakos, Aris, Panatinaikos, Fener si multe altele...

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      cine?
      Le vede primministru din tribuna si mai da un contract lui Ghita. Asa e asigurat bugetul si e anul viitor.

      cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Replici
    Faptul că Asesoft domină în felul ăsta ultimul deceniu de baschet masculin, vă consideraţi îndreptăţiţi să insultaţi şi să jigniţi, fie echipa, fie locuitorii, fie oraşul.
    Cum concitadinii mei, uşor moleşiţi de victoriile ce au devenit loc comun, lehămisiţi de violenţa limbajului vostru, tolerat de cei ce au grijă de acest site, în ciuda declaraţiilor ritoase de gardieni ai bunului simţ, au abandonat postările, aţi ajuns să credeţi că deţineţi adevărul absolut şi scrieţi numai sentinţe.
    M-am gândit, aşa, ca să nu ne plictisim, să le mai creştem băieţilor ăştia de la Totalbaschet numărul de accesări şi să vă mai dau, când timpul şi cheful îmi permit, câte o replică, să înviorez atmosfera asta de alcoolici anonimi în care unul emite o părere (sentinţă) iar ceilalţi îl aprobă necondiţionat .

    Ts_cata : „Ironie ieftina si lipsita de bun simt dar in totala armonia cu echipa Asesoft” - Dacă ironia , ieftină sau nu, nu vă e vouă prea la-ndemână, se pare că insulta directă (penibila prezenta in sala a "suportetilor") e tot ce poate produce suferinţa voastră de peste un deceniu.
    Lex CSU : “Apoi daca tu compari CSU Sibiu cu Chiajna si Farul inseamna ca nu am ce sa comentez cu tine despre baschet...”
    Nu-mi stă în obicei să râd de o echipă, cu atât mai mult de cea a Sibiului, ale cărui titlu(ri) m-a(u) bucurat la momentul respectiv(e). Dacă observi mai atent, mă refer la Crăciun, un jucător modest, dar extrem de vocal şi agresiv faţă de Asesoft, în raport cu valoarea lui. Cu alte cuvinte, de mai multe ori, jucătorii ăia buni ai voştrii ne băteau, iar Crăciun venea cu ironiile ieftine, probabil pentru că era cunoscător de română. Dacă “cunoşti istoria echipei voastre”, ştii bine că nu exagerez. Opinia mea despre jocul vostru, exprimată la articolul cu declaraţia lui Arnautovic, demonstrează, cred, echilibru şi consideraţie.
    Meea: “minoritate!asta sunteti! degeaba! iacobescu si compania care o merita!”
    Postarea ta, de proaspăt învinsă acasă de către Asesoft, demonstreză o stare de iritare ajunsă la paroxism. După cum joacă U, luând în consideraţie şi calităţile manageriale ale lui Cristescu, te aşteaptă ani mulţi de zbucium…
    Lex CSU : “Si pentru cine se marcheaza punctele alea, sa le vada cine daca e sala goala ?”
    Evită grijile. Uită-te ce pat cîinii care se angajează la drumuri lungi.

    Am terminat. Tăbărâţi baieţi şi fete!

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      ''U''
      multumesc de compatimire...ce ma sfatuiesti? sa ma adresez unui psiholog?pt iritare? pentru anii de zbucium nu iti fa probeleme din cauza mea, stau bine cu inima...la noi e aerul mai curat!

      cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    don
    Ironia ieftina si de prost gust ne e la indemana dar nu ne e in caracter.
    afirmatia mea nu e insulta e purul adevarar pe care l-am explicat.

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Don Ramon
    Ma eu nu am nimic, cu tine, cu cetatenii din Ploiesti, cu orasul Ploiesti, tot respectul, noi ( aici vorbesc in numele sibienilor) ne legam de un adevar, mai exact de unii jucatori si conducerea asesoft pentru toate mizeriile si maimutarelile de-a lungul timpului.
    Lumea nu uita ce-a fost , asta e, de acolo si eventuale ironii,( de care eu habar nu am), la care te referi tu despre Craciun, care modest asa cum spui tu e un jucator vechi al campionatului nostru si cunoaste multe "intamplari"
    Nu sunt genul care sa provoc, sa atac pe cineva nefondat sau sa vorbesc tampenii, dar spune-mi cu ce a mintit ? public nu aveti cat ar trebui sa aveti in raport cu valoare echipei.... mult rau ne-a provocat conducerea voastra in trecut, cum sa putem sa ne schimbam perceptia ? ... dar cel mai rau e ca totul persista chiar si in prezent prin comportamentul unora de care mi-e si sila sa vorbesc...

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Baschet!
    Mie-mi place sa discut BASCHET cu DON RAMON!
    Nu ma intereseaza ca el e din Ploiesti si eu din Craiova!
    Ploiestiul a bagat foarte multi bani in echipa de baschet si e normal sa aibă 1-2 clase in plus fata de celelalte competitoare!
    Sa cautam chichite acolo unde nu sunt....devenim penibili!
    Ca vrem sau ca nu vrem,ca ne place áu ba, Ploiestiul e cea mai buna echipa din Romania, ACUM!
    Asta ar trebui sa ne ambitioneze ,sa vrem sa-i batem,daca putem,nicidecum sa-i jignim!

    cu 10 ani în urmă (23.03.2014)
    • CSM CSU Oradea mira:

      naravul din fire si republica ploiesti...
      Stimabilul are dreptate: asehotzii domina in "felul asta" de un deceniu si, se vede ca, viitorul luminos ii orbeste deopotriva pe echipieri si pe suporterii 'lehamestiti si molesiti' de ma si mir ca s-au bagat sa joace intr-un campionat dominat de mediocritati, unde iacobescu&co isi dau masura civilizatiei, asa cum remarca don-ul cind 'cheful' i-o permite... in acest context mentiunea alcoolicilor anonimi indica cam ceea noi, astia novici si mai putin sastisiti, am spune "cine zice, ala e"

      P.S. Stiam ca marii campioni muncesc din greu si sint modesti, se ridica deasupra altora fara sa ii coboare pe acestia din urma. Are cumva asesoftul (echipa/staff-ul) o asemenea tinuta,comportament?!

      cu 10 ani în urmă (24.03.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!