Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu îl readuce pe Marcel Davis, după accidentarea lui Capers

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
19.10.2017

BC CSU Sibiu a anunțat transferul lui Marcel Davis,  jucător care și în sezonul precedent a evoluat pentru echipa lui Dan Fleșeriu. Transerul vine în urma accidentării suferite de Kevin Capers, care va lipsi o vreme îndelungată de pe parchet.

După ce au rămas fără unul dintre jucătorii care au arătat un mare potential în startul sezonului, oficialii clubului sibian s-au văzut nevoiți să efectueze un transfer cât mai curând posibil. Kevin Capers s-a accidentat grav în meciul cu CSM Steaua EximBank, stabilindu-se, ulterior, că a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la piciorul stâng și va lipsi o bună bucată de timp. Staff-ul tehnic a decis, astfel, să apeleze la serviciile lui Marcel Davis. Americanul de 23 de ani va completa lotul formației galben-albastre în perioada în care Kevin Capers va fi supus intervenției chirurgicale și va urma programul de recuperare.

„Am ales să îl înlocuim pe Kevin Capers cu Marcel Davis pentru perioada cât va fi accidentat, pentru că îl cunoaștem foarte bine, a fost sezonul trecut la noi. Va fi un element de echilibru și de trecere de la sezonul anterior la cel actual și sper că, datorită faptului că acum avem doar jucători americani, să se simtă și el mai bine în teren și să dea randament mai bun decât în sezonul trecut. Sunt convinvs că va face absolut tot ce îi stă în putință pentru a ne ajuta să jucăm mai bine decât am făcut-o până acum”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul lui BC CSU Sibiu.

În sezonul precedent, Marcel Davis a  adunat în 39 de partide medii statistice de 10,8 puncte, 4,2 recuperări și 3 assist-uri.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

12 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu csv :

    Cu siguranta
    parerile vor fi impartite. Davis a oscilat in evolutii. Tineretea si prima experienta peste ocean si-au spus cateodata, “apasat”, cuvantul. Vreau sa-mi aduc aminte acum doar de evolutiile in care ne-a readus in meci, si am castigat. Ma astept de la el sa fii scapat de tracul, care-i sufoca optiunea, de ...aruncare deschisa. Eu sunt pentru.

    cu 6 ani în urmă (19.10.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Csv
    Nu știu ce sa zic, tu sigur îl știi mai bine. Eu cred ca este un downgrade mare de la Capers cel de doar cateva meciuri la Davis cel de un sezon întreg. Depinde cum se va integra în noua echipa a voastră.

    cu 6 ani în urmă (19.10.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu tarb :

    Asteptari.
    Ma asteptam la Hardy ne-am pomenit cu Davies. Asta este remuneratie mica dupa buget. Nu e un jucator rau pb e ca in meciurile cu miza cedeaza psihic si comite multe TO. Oricum sunt de acord ca este o involutie fata de Capers.

    cu 6 ani în urmă (19.10.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Davis
      Din câte am înțeles, era ușor "terorizat" anul trecut de Igor și Lale. Ar trebui să fie mai dezinvolt sezonul ăsta.

      cu 6 ani în urmă (19.10.2017)
    • BC CSU Sibiu BB55:

      Davis
      Cam asa a fost @gyke, am auzit si eu.

      @tarb, Hardy nu a mai vrut sa vina.
      Momentan asteapta raspuns de la o echipa din NBA D League.

      cu 6 ani în urmă (20.10.2017)
    • FC Argeș Pitești wtf:

      :)
      Dane, tu ești? Normal ca era terorizat de ei când antrenorul nu își făcea treaba... El știe cel mai bine cum era Marcel la antrenamente, de multe ori prezent doar fizic..

      cu 6 ani în urmă (20.10.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Marcel
    Welcome back.
    Într-adevăr, a avut evoluții oscilante sezonul trecut, dar anul asta ar trebui să treacă la nivelul următor. Până la urmă, linia statistică de anul trecut nu e rea.
    Dan a mers la sigur acum, Davis cunoaște sistemul lui, campionatul, pick'n'roll-ul cu Cooper era decent, ar trebui să ne ajute rapid. Că nu e spectaculos precum Capers e evident, dar dacă media lui de anul ăsta va trece de 13 puncte eu mă declar mulțumit.
    Și sa nu uităm componenta buget: e cu siguranță ieftin, în condițiile în care va curge și salariul lui Capers.

    cu 6 ani în urmă (19.10.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    gyke
    Bine punctat!

    cu 6 ani în urmă (20.10.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Davis
    Alegere buna!

    cu 6 ani în urmă (20.10.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Hermannstadt :

    ,, Bine si asa rau !''
    Intr-adevar ne asteptam toti suporterii la un jucator mai spectaculos , dar eu zic ca la acest moment este o solutie de avarie buna si probabil cea mai la indemana . De Hardy din cate stiu nu ne puteam atinge ( banii ceruti ) si in plus se pare ca are echipa prin SUA. La fel , Alhaji Mohammed care era cat pe aici sa semneze , dupa cum se zvoneste prin targ , ne-a spus pas ! Daca Davis trece de tracul de anul trecut eu zic ca va fi un jucator util echipei. Sa speram !

    cu 6 ani în urmă (20.10.2017)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Probabil solutia optima
      la formula actuala a CSU Sibiu, cu " american bench " la straini.
      Aduci o " rezerva de avarie " scolita in acelasi stil ' in ideea ca se va integra mai usor in jocul colegilor din " bench " iar Davis are si atu-ul experientei anterioare cu dl. Fleseriu si poate fi o interfata perfecta in relatia antrenorului cu lotul de americani recent adusi.
      Inspirata miscare....

      cu 6 ani în urmă (20.10.2017)
    Raspunde
  • I <3 Sibiu :

    welcome back Marcel!
    In cateva meciuri importante din sezonul trecut a fost jucatorul care a facut diferenta. Mie mi-a placut si sper ca se intoarce cu o doza mai mare de incredere. Nu o sa dezamageasca suporterii sibieni cu siguranta.

    cu 6 ani în urmă (20.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!