Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu încheie sezonul regulat pe locul 2

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
05.04.2017

 

CSU Sibiu a reușit că câștige partida disputată pe teren propriu împotriva celor de la CSM CSU Oradea, iar înfrângerea suferită de Steaua în fieful celor de la U BT a fost în avantajul formației conduse de Dan Fleșeriu. Sibienii s-au impus în ultima etapă cu scorul de 69-66 și încheie sezonul regulat pe locul al doilea, urmând să întâlnească în Play-Off pe BC Mureș Tg. Mureș.

Sibienii au preluat conducerea încă din startul partidei. Galben-albaștrii au avut 4-0 în debutul actului inaugural și au încheiat primele 10 minute de joc în avantaj: 18-12.

Sfertul al doilea le-a aparținut oaspeților, care au reușit să întoarcă scorul și să intre la vestiare în avantaj (21-12). Orădenii s-au apropiat la 3 puncte, 23-20, după un parțial de 6-0 semnat de Zeno, Denison și Nicolescu, iar cu două minute înainte de finalul secvenței, Mandache o trecea pentru prima dată pe Oradea în avantaj, cu o reușită de la mare distanță: 30-28. Denison a închis tabela înainte de pauză tot cu un coș de dincolo de semicerc, scor 33-30.

Galben-albaștrii au răzbunat jocul mai slab din sfertul doi în penultimul act, când au înscris 28 de puncte. Hardy, Cooper și Popescu au semnat un parțial de 8-0 și au dus-o din nou pe CSU în avantaj pe tabelă, 38-33. Sibienii au înregistrat cea mai mare diferență de scor, de 13 puncte, pe finalul sfertului, 56-43, iar în decisiv au intrat cu un avans de 12 puncte: 58-46.

Sibienii au stat la adăpostul avantajului din sfertul al treilea până spre final, când orădenii au venit din spate și s-au apropiat la 4 puncte: 67-63. Mijajlovic a înscris două libere, mărind ecartul la 5 lungimi, iar în ultima secundă Zeno a închis tabela cu un coș de la mare distanță. S-a încheiat 69-66 în favoarea sibienilor, care încheie astfel sezonul regulat pe locul doi.

Cel mai bun jucător al lui CSU Sibiu a fost Kevin Hardy, care a încheiat partida în double-double. Americanul a totalizat 16 puncte și tot atâtea recuperări, o pasă decisivă, 5 intercepții și un capac.

De partea cealaltă, cel mai bun marcator al oaspeților a fost Martin Zeno, cu 16 puncte. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!