Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu și CSM CSU Oradea invită suporterii la fair-play, înaintea finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin

Eduard Popa

Eduard Popa
22.05.2019

CSU Sibiu și CSM CSU Oradea invită suporterii la fair-play, înaintea finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin

sibiu oradea finala lnbm

CSU Sibiu și CSM CSU Oradea vor disputa finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, sezonul 2018/2019.

Cele două echipe s-au întâlnit anul trecut în semifinalele LNBM, când Oradea s-a impus cu 3-1. În acea serie au avut loc mai multe incidente între fanii celor două formații. Pentru a preîntâmpina astfel de evenimente, cele două cluburi au scris pe site-urile oficiale o invitație la fair-play pentru spectator (Vezi AICI și AICI)

Redăm integral mesajul postat de cele două cluburi:

„Doar câteva zile ne mai despart de fluierul de start al mult așteptatei FINALE!

Două echipe din orașe în care baschetul este extrem de apreciat se vor duela pe parchet pentru a disputa cel mai așteptat moment al întregului sezon: confruntarea pentru trofeu!

Evenimenimentul reprezintă un prilej de sărbătoare pentru toți cei care muncesc în slujba jocului cu mingea portocalie, astfel că atât BC CSU Sibiu, cât și CSM CSU Oradea îți mulțumesc că ești suporter înflăcărat al baschetului românesc.

Pentru că se anunță un eveniment memorabil în care ne străduim să pregătim cât mai multe ingrediente menite să transforme zilele de competiție în adevărate experiențe, ne dorim o FINALĂ în care toate părțile implicate să se bucure de fiecare moment.  Una  în care protagoniștii – jucători, antrenori, oficiali, suporteri, parteneri – să guste adrenalina pe care o generează jocul de baschet, iar copiii să primească exemple pozitive din partea tuturor.

Alături de bucuria pe care o vom simți cu toții, pentru că echipele noastre au ajuns în actul final al Ligii Naționale de Baschet, ne dorim ca meciurile să se desfășoare sub semnul fair play-ului și respectului reciproc, atât pe teren, cât și în tribune. Ne dorim ca toți cei angrenați în acest fenomen al baschetului să simtă emoțiile pozitive iar împreună să ne bucurăm de o atmosferă senzațională.

Indiferent de rezultatul de pe tabelă, în FINAL(Ă) să câștige baschetul și să primeze fair play-ul!

Ne vedem în FINALĂ!

Conducerile BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea”

Primul meci din seria CSU Sibiu – CSM CSU Oradea se joacă la Sala Transilvania, luni, 27 mai, de la ora 18:00. Partida va fi transmisă și pe Digi Sport.

*foto: Adrian Bugariu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Excelent
    Să sperăm că mesajul va fi ascultat de toată lumea. Să fie baschet.

    cu 4 ani în urmă (22.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!