Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu a anunțat despărțirea de Dragoș Gheorghe

Eduard Popa

Eduard Popa
05.07.2019

CSU Sibiu a anunțat despărțirea de Dragoș Gheorghe

CSU Sibiu a anunțat despărțirea de tânărul baschetbalist, Daniel Gheorghe. Baschetbalistul născut în ianuarie 1996 nu mai era eligibil pentru regula U23. Astfel, sibienii au anunțat despărțirea de sportiv pe rețelele de socializare.

„Mulțumim, Dragoș Gheorghe, pentru sezoanele petrecute în galben-albastru! Apreciem profesionalismul tău și seriozitatea de care ai dat mereu dovadă. Îți dorim mult succes, putere de muncă și un sezon care să-ți aducă satisfacții nenumărate!”, era scris pe contul oficial de facebook al Sibiului.

Dragoș Gheorghe este al treilea tânăr baschetbalist de care se desparte CSU Sibiu în această vară, după Wilhelm Brosser și Alex Varga. De asemenea, sibienii au mai anunțat faptul că au încetat colaborarea cu Mirel Dragoste, cel care este foarte aproape să semneze cu o nouă echipă din LNBM.

*foto: Sebastian Marcovici

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    mda
    Regula asta incepe sa faca tot mai multe victime... E clar ca va trebui schimbat ceva cat mai curand.
    Eu, in locul lui Paun, as veni cu urmatoarea propunere pentru la anul: numar nelimitat de straini pe foaie, dar... 2 romani pe teren, din care unul U23 tot meciul. Vad insa 2 mari neajunsuri pe termen scurt, salariile romanilor vor exploda din nou si nivelul valoric si spectacular al ligii va scadea.
    Oricum chiar daca utopia mea va fi propusa, sefii de cluburi se vor opune cu siguranta.

    cu 4 ani în urmă (05.07.2019) Raspunde
  • marauder :

    marauder
    Astia mai au romani in afara de Torok si Tohatan? Ca o plecat vreo 12

    cu 4 ani în urmă (05.07.2019)
    • BC CSU Sibiu Hermannstadt:

      Stai
      Tu liniștit ca are balta peste si ptr ăștia! Ai uitat de Gavriloaia 😀

      cu 4 ani în urmă (05.07.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!