Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu a renunțat la serviciile lui Marek Klassen

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
30.11.2015

Marek Klassen, unul dintre baschetbaliștii în care Dan Fleșeriu își punea speranțele când a alcătuit lotul pentru actualul sezon al Ligii Naționale, s-a despărțit de gruparea galben-albastră. Principalul echipei de pe Cibin a anunțat duminică, în urma meciului cu Dinamo, că vineri a fost ultima zi de antrenament a lui Klassen la Sibiu.

Canadianul a plecat de la CSU Sibiu la doar câteva luni după transfer. Potrivit tehnicianului echipei, decizia a fost una de ordin financiar.

„În ceea ce îl privește pe Marek Klassen, acesta a făcut vineri ultimul antrenament alături de echipa noastră. A plecat de la echipă, nu ne puteam permite financiar să ținem șapte jucători și din acest motiv a trebuit să renunț la el. Îmi pare foarte rău pentru că mă ajuta extrem de mult la antrenamente. Meciurile acestea sunt rezultatul antrenamentelor pe care le facem. Îi urez mult succes lui Marek, este în Germania, sper să își găseacă echipă și să dmonstreze că ar fi meritat și la noi să joace”, a declarat Dan Fleșeriu.

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!