Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu a transferat al șaselea străin

Silviu Isailă

Silviu Isailă
25.08.2017

CSU Sibiu a realizat un nou transfer, aducându-l pe Kevin Kapers, jucător care în sezonul precedent a evoluat pentru echipa Obregon, campioană în Mexic.

Kevin Capers este născut pe 2 mai 1993, măsoară 1,88m și joacă poziția 1-2. În sezonul trecut a jucat pentru Obregon din Mexic, echipă cu care a câștigat campionatul. Acolo, în 25 de meciuri, a totalizat medii statistice de 16,1 puncte și 5,5 asisturi. Înainte de Mexic, Capers a jucat două sezoane în NBA D- League.

„În acest moment, echipa este completă. Ne bucurăm că am reușit să realizăm și acest transfer pentru a ne asigura că toate pozițiile sunt ocupate. Așteptăm să revină la ehipă și jucătorii convocați la loturile naționale, pentru a ne putea pregăti în efectiv complet”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Lotul BC CSU Sibiu este format din: Radu Paliciuc, Dragoș Gheorghe, Mirel Dragoste, Daniel Banciu, Andrei Ene, Wilhelm Brosser, Chris Cooper, Tyler Laser, Monyea Pratt, Lawrence Kinnard, DeAngelo Riley și Kevin Capers.

foto: gettyimages/David Dow

5 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Hermannstadt :

    Bun transfer !
    Din ce am vazut este , cel putin ofensiv , peste Davis. Acum tragand linie pare o campanie de achizitii destul de buna , jucatori OK , ramane de vazut daca Dan F. va face o echipa din ei. Abonamentul e in buzunar , asteptam meciurile ! Hai CSU !

    cu 6 ani în urmă (25.08.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Super fain
    Cum va spuneam acum doua luni, Sibiul va avea echipa frumoasă, eu spun ca aveti un super point guard iar Fleseriu stie sa asambleze echipe, Multa bafta !

    cu 6 ani în urmă (25.08.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Sibiu
    În mod clar trebuie văzuți la lucru, dar după mine, cel puțin la acest moment, problemele Sibiului vor fi poziția romanului și jocul ofensiv. Pare sa fie greu sa ai pretenții mari cu Dragoste, Brosser sau Gheorghe in rotatie, ca schimburi pt Paliciuc. De asemenea pe parte de aruncări nu pare sa existe shooteri pur sânge în echipa. Sunt sigur însă ca Fleseriu a gândit bine aceste achiziții și va ști sa scoată ce e mai bun din acest lot de jucători. Sa aveți bafta!

    cu 6 ani în urmă (25.08.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      hmm
      Nu stiu daca faptul ca nu ai un shooter pur inseamna ca o sa ai probleme cu jocul ofensiv. Eu zic ca anul asta cam toti jucatorii trag binisor de la 3 si mai stiu si patrunde, iar pivotii sunt foarte buni la jocul in caciula, deci nu prea sunt de acord cu tine la partea asta. La jucatorul roman, Paliciuc e o certitudine anul asta, dupa ce la inceputul sezonului trecut nimeni n-ar fi pariat pe el mare lucru. Dragoste cred ca are deja maturitatea de a face un pas in fata si sa poti conta pe el undeva la 15 min/meci. In plus, eu zic ca mai avem un as in maneca, dupa ce am vazutt cateva franturi de antrenamente. In plus Fleseriu, e specialistul nr.1 in baschetul cu rotatie scurta din LNB :).
      Mai vorbim, dupa primele amicale.

      cu 6 ani în urmă (25.08.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Echipa !
    Perfect de acord cu Trancer , aceasi imagine o am si eu. Cred ca Fleseriu gestioneaza greu relatia cu sarbii si de asta nu a ales un shooter sarb. Om vedea !

    cu 6 ani în urmă (25.08.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!