Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu anunță transferul lui Will Saunders

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
01.03.2017

BC CSU Sibiu a transferat înaintea debutului fazei a doua a campionatului un nou jucător. Este vorba despre Will Saunders, jucător care evoluează pe pozițiile 3-4 și se află în lotul lărgit al naționalei Marii Britanii. 

Sibienii anunță că l-au transferat pe Will Saunders marți, în ultima zi în care regulamentul permitea acest lucru. Baschetbalistul născut pe 4 martie 1991 și care măsoară 2,01 metri vine din Italia, de la Angelica Biella, unde a adunat medii statistice de 7,4 puncte și 5 recuperări pe meci. 

„Will este un jucător care se antrenezează de o săptămână alături de noi. El a fost transferat pentru a mări rotația jucătorilor străini în echipă, în codițiile în care urmează o perioadă încărcată, cu câte două partide pe săptămână. Avem mare încredere în staff-ul tehnic și în echipa actuală care ne-a adus clasarea pe podium, la finalul primei faze a Ligii, iar Will Saunders considerăm că poate suplini oricare dintre cei cinci jucători străini”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

CSU Sibiu revine în Liga Națională de Baschet Masculin vineri, 3 martie. Sibienii joacă în prima etapă din faza a doua a campionatului cu BC SCM Timișoara, de la ora 18.  

19 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Managment ZERO
    Felicitari Domnului Floca care a reusit sa transfere o rezerva. Asta inseamna un club profesionist care vrea performante. Aduci in ultima saptamana un jucator in probe. Este la mintea curcilor ca nu poti sa risti asa ceva si sa joci o astfel de carte.
    Ca sa va dati seama cat de bine stam financiar inaintea poate celui mai important play off din ultimi ani nu esti in stare sa aduci un jucator care poate da un plus echipei. Aduci acolo , asa de umplutura sa fie la rotatie.
    Omul asta nu poate mai mult de atat. Este limitat insa el nu vrea sa recunoasca. Ne plangem ca nu primim bani de la primarie. Pai cu banii primariei pot conduce si eu clubul Csu.

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      ...
      Nu cunosc acest jucător:) e chiar asa slab? Poate vrea sa se relanseze zic si eu si va da ce e mai bun. Poate o sa va ajute. Daca ai buget limitat nu se pot emite pretentii de cine știe ce jucător. Zic si eu. Hai sa il vedeți la 2-3 meciuri cum joaca, posibil sa fie bun

      cu 7 ani în urmă (01.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Acuma no, omu' e pornit
      Vom vedea ce si cum poate...Singurul in care cred e Dan Fleseriu si stiu ca el are ultimul cuvant. Daca a ales sa-l semneze, inseamna ca un plus la echipa poate aduce. Cum ziceam, mai povestim...

      cu 7 ani în urmă (01.03.2017)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      ...
      Dar pe cine vroiai sa aduca? Zi tu un nume de jucator sa stim si noi.

      De ce sa tot dam atata cu pietre in conducere daca locuim intr-un oras in care sportul este aproape mort si primaria respectiv consiliul nu sustin sportul asa cum ar trebui?
      Uita-te la celelalte echipe sportive din Sibiu si zi-mi care dispune de un buget mare si evolueaza la nivelul lui CSU? Niciuna. Oare de ce? Oare toti oamenii din conducerea echipelor sibiene sunt incompetenti si nu stiu sa atraga sponsori? Eu nu prea cred.

      Altii au primit bani cu nemiluita fara sa faca vreun efort managerial si au disparut imediat cand au dat de greu (West Petrom, Gazul, Energia, Asesoft). E foarte usor sa iei jucatori scumpi cand primesti bani de-a moaca.

      cu 7 ani în urmă (01.03.2017)
    Raspunde
  • CSA Steaua București Fortza Steaua :

    BANII VORBESC!
    Bun sau rau, 5 lei ai de 5 lei cumperi. Suporterii nu ar trebui sa vocifereze intrucat in aproape intrg sportul romanesc situatia este critica. NU SUNT FINANTE! Raportandu-ne la treaba facuta la Sibiu eu unul o consider foarte buna intrucat l-au pastrat pe Hardy si in plus l-au adus pe Cooper, jucator cu experienta in Cupele Europene. Pana una alta cu totii ar trebui sa fiti multumiti de echipa voastra...

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu BB55 :

    ...
    Haideti sa-l judecam dupa ce il vedem la treaba, cateva meciuri ;)
    La fel a fost si cu Pope, cand a venit multi ziceau ca e petarda, expirat, etc. S-au inselat toti.
    Cum zice si gyke, am incredere in Dan Fleseriu, daca el nu il dorea, nu avea loc aici.
    Poate se acomodeaza bine cu jocul echipei, mai vedem.
    HAI CSU!!

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ARK :

    .
    Mi se pare foarte gresit din partea suporterilor sa ceara cu vehementa aducerea de jucatori puternici. De unde bani?

    Cred ca toate echipele au bugetul intins la limita posibilitatilor.

    Baschetul ca sport in Romania trebuie sa creasca, ca sponsori sa aiba interes. Noi cei care suntem aici pe forumuri de specialitate trebuie sa recunoastem ca in Romania baschetul nu e un sport important si nu apeleaza la mase mari de oameni.
    De exemplu sunt zile in care DIgiSport prefera sa difuzeze un meci din campionatul national de fotbal din ungaria decat sa difuzeze sa zicem un meci Galati-timisoara la baschet.

    Progresul vine in timp, nu ne putem astepta ca de la un an la altul, posibilitatile cluburilor sa explodeze si sa fie adusi multi jucatori de valoare.

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Hermannstadt :

    Lot national.
    Pana cand acest jucator face parte chiar si din lotul largit ala Marii Britanii , eu zic ca nu este de lepadat. Ca fapt divers GB este pe 22 FIBA , ia ROM nu cred ca este in primele 100 .
    Problema este ca nu a mai jucat in acest sezon , dar cu rabdare , pana in play off , poate ajunge un jucator util.

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    csu
    Merg la baschet cam de prin 2001. Am prins perioada in care sala Transilvania era un fel de aeroport pentru jucatorii americani. De atunci am un ochi format la jucatori :). Nu prea m-am inselat deloc in privinta lor. Sper sa imi torn cenusa in cap de data asta si sa ma insel. Imi doresc din tot sufletul sa ma insel iar acest jucator sa aduca ceea ce trebe pentru echipa noastra.
    Fleseriu e cam singurul in care cred de pe acolo...ca restul.
    Ca suporter este normal sa vrei tot timpul tot ce e mai bun pentru echipa de suflet. Cand vezi ca la altii se poate si la tine NU devine frustrant.

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    3 puncte
    S-ar putea să vă placă e bun de la 3 puncte.

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      da
      atat incarcarea cat si release-ul sunt rapide, iar procentaje istorice >40% sunt promitatoare. Vedem in curand. Cert e ca nu-l vad jucand 4, pare un 3 pur.

      cu 7 ani în urmă (01.03.2017)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      ...
      Asa e, nu prea il vad jucand post up. E shooter clasic, in genul lui Austin

      cu 7 ani în urmă (01.03.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu amg :

    Welcome Will...
    ...and good luck!
    Sa speram ca va aduce un plus frumoasei echipe de anul acesta. Eu unul sunt extraordinar de multumit de acest sezon...am terminat prima faza pe locul 3 fratilor cu un buget infim fata de primele 2 clasate peste noi. Felicitari clubului, felicitari antrenorului, felicitari baietilor pentru daruire. Restul de acum incolo este bonus. Sa avem spectacol in sala Transilvania in a 2-a parte a campionatului.

    cu 7 ani în urmă (01.03.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    amg
    Ai perfecta dreptate, si mai cred, poate o sa rîdeți, ne vom bate la TITLU!!!

    cu 7 ani în urmă (02.03.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Usurel
      Haide totusi sa fim realisti, nimeni nu poate impiedica anul asta Clujul sa faca eventul. Poti eventual sa-i bati cu greu intr-un meci acasa, dar nu intr-o serie de playoff. Enjoy the rest of the season...

      cu 7 ani în urmă (02.03.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      gyke..
      ....n-o zis ca o sa si castigam,dar poate o sa ne batem,pana la finala cred ca se poate intampla orice!HAI CSU....!!!

      cu 7 ani în urmă (02.03.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Eh sa ramanem modesti si realisti. Clujul poate fi impiedicat sa ia eventul. E o echipa care cu siguranta si intr-o serie ar pune probleme mari de tot...ii zice BC Mures:)

      cu 7 ani în urmă (02.03.2017)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Mures
      E drept ca ne-a mai pus probleme, dar pana in finala mai are de trecut si Muresul niste hopuri (e greu de crezut ca o sa termine pe 8) (si noi de altfel :), sa nu ne vedem cu sacii in caruta inainte de vreme)

      cu 7 ani în urmă (02.03.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    @free
    Hai ca esti tu dragut si te alinti cu BC Mures. Si mie imi plac muresenii, chiar si Oradea, dar nu se va intampla nici un miracol sezonul asta. Vezi ca e o statistica interesanta pe 24secunde despre cum domina Clujul campionatul asta. Deci, nu...

    cu 7 ani în urmă (02.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!