Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu are prima şansă în duelul cu BC Timişoara

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
29.11.2013

Liga Națională

Etapa 10

4-5 Fișa meciului 8-1

Sâmbătă, 30 noiembrie de la ora 18:30 sala Constantin Jude din Timişoara va găzdui disputa dintre BC Timişoara şi CSU Sibiu. Meciul din etapa a 10-a a Ligii Naţionale le găseşte pe cele două adversare în situaţii complet diferite. La Timişoara atmosfera este una încărcată după demiterea lui Tudor Costescu în urma a 3 eşecuri consecutive, în timp ce sibienii sunt în mare formă, ei câştigând ultimele 7 partide şi având o singură înfrângere. Trebuie amintit şi faptul că jucătorii timişoreni au salariile blocate, iar pentru deblocarea lor li s-a pus în vedere că trebuie să câştige urmatorele 3 meciuri, cu Sibiu, Timba şi Craiova.

BC Timişoara va fi condusă de pe bancă în acest meci de secundul lui Costescu, Nenad Mandic. De luni, 1 decembrie, este aşteptat să vină la Timişoara şi să preia echipa Dragan Petricevic, antrenorul cu care BC Timişoara a obţinut cele mai mari succese şi care a trecut şi pe la CSU Sibiu pentru scurtă vreme. 

Chiar şi cu avantajul terenului propriu este greu de crezut că “leii” vor reuşi surpriza în faţa unui echipe a Sibiului care s-a remarcat prin eficienţă şi un joc foarte bun sub panou. 

După cum se ştie, Timişoara este deficitară tocmai la acest capitol, astfel că sunt toate şansele ca echipa lui Miodrag Perisic să speculeze această slabiciune. Pivotul Sibiului, Christopher Lee, a fost desemnat cel mai bun jucător al etapei, chiar în meciul precedent 
cu Piteştiul. Pe lângă acesta, jucători precum Milos Bojovic, Matija Ceskovic sau Devon Austin vor face foarte dificilă sarcina echipei gazdă.

De partea cealaltă, timişorenii nu se vor putea baza, în continuare, pe Anthony Lee, accidentat. Capitanul Zlatko Jovanovci va încerca să îşi conducă echipa de pe teren, mizând pe suportului coechipierilor: Vladimir Panic, Tremaine Johnson sau Jason Conley. Sub panou, Aleksandar Radulovic şi George Toth vor fi cei care vor avea sarcina să îl oprească pe Christopher Lee.

Rămâne de văzut dacă presiunea pusă pe jucători şi schimbările intervenite la echipă vor aduce ceva nou în jocul timişorenilor şi dacă vor reuşi să întrerupă seria foarte bună a sibienilor.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Sibiul
    Nu poate pierde decat daca se bat singuri...

    cu 10 ani în urmă (29.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!