Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu câștigă pe terenul grupării BCM U Pitești

Radu Bărăian

Radu Bărăian
07.03.2014

CSU Sibiu s-a impus în deplasare, pe terenul celor de la BCM U Pitești, cu scorul de 80-69 (19-25, 26-12, 17-22, 18-10), într-un meci din cadrul etapei a 22-a din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Principalii protagoniști ai confruntării au fost M. Ceskovic de la Sibiu cu 20 de puncte (5 pase decisive), respectiv L. Ulmer din tabăra gazdelor cu 17puncte (6 recuperări). 

În urma acestui rezultat, Sibiul a ajuns la un bilanț de 17 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce argeșenii au la activ 12 meciuri câștigate și 10 pierdute. 

Vom reveni cu cronica partidei!

5 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova BRILIANTUL :

    Revelatia camp
    O surpriza placuta sezonul asta Sibiul bravo dar la Craiova o sa fie altceva sper sa va batem

    cu 10 ani în urmă (07.03.2014) Raspunde
  • tzontzolino :

    urat
    Felicitari Sibiu, aveti o echipa de minim semifinala! Dar...Johnson este un .... la o faza din sfertul 4 cand Ulmer era cu spatele a strigat de de banca "Shoot, shoot" iar Ulmer saracul a aruncat in disperare nestiind ca mai avea 8 secunde defapt! Nu se face asa ceva mai ales ca era strans scorul! Si galeria Sibiului e prima galerie care vine la Pitesti si incepe sa injure, au ajuns sa fie paziti de jandarmi! Calota e acelasi jucator care cere fault la orice faza dar fata de Pitesti, la Sibiu chiar marcheaza

    cu 10 ani în urmă (07.03.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Greu
    Asa cum am banuit, foarte greu meciul, am inteles ca a fost spectaculos, e tare greu sa urmaresti live-text un meci asa strans.
    O victorie foarte importanta, ne mai asteapta 3 deplasari grele, Craiova, Mures si Ploiesti.
    Nu stiu ce a facult galeria , insa baiatul care a transmis live-text pe chatul nostru a spus la un moment dat ca spectatorii de langa galeria noastra a inceput sa ii injure si sa le arate semne obscene, din senin , desi pana atunci nu a fost nicio problema. Probabil cauzele au fost adrenalina unu meci strans si important, iar in asemenea conditii e posibil sa fi raspuns si ai nostrii, nu stiu, ce stiu sigur e ca omul care a vorbit cu noi pe chat tot meciul a spus ca nu ei au provocat...si avea de ce sa minta...
    Oircum bafta in continuare Pitesti, si voi aveti o echipa frumoasa !

    cu 10 ani în urmă (07.03.2014)
    • FC Argeș Pitești yrymeister:

      Public
      Sa va spun eu care a fost chestia cu sibienii,am fost langa ei. Tot injurau arbitrii si scandau de "dulce". Eu am intrat in discutii prietenoase cu ei si le-am explicat ca e baschet, nu fotbal si injuraturile nu isi au locul intr-o sala de baschet.(Mai ales ca erau multi copii si femei) Au inteles si si-au cerut scuze. Faza s-a repetat de vreo 3 ori. Cei de pe langa vizibil iritat de reactiile lor au mai intervenit si ei. Jandarmii au intervenit si i-au flancat i momentul in care Ciulin a dat un fault aiurea la Sibiu si galeria sibiana a avut o reactie mai dura la adresa sa. "Sala" a reactionat si ea!
      Oricum felicitari Sibiului pentru victorie, azi au fost mai buni decat noi.
      Felicitari galeriei sibiene care la finalul meciului a scandat: FC ARGES
      Felicitari galeriei Pitestiului care la final a mers alaturi de sibieni si au cantat impreuna unul din cantecele nationalei Romaniei.

      cu 10 ani în urmă (08.03.2014)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Public
    Am inteles, ma gandeam eu ca nu au avut ceva cu oamenii, cu arbitrii e altceva la noi... avem fobii cu ei si mai ales cu ciulin :)

    cu 10 ani în urmă (08.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!