Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu, după situația de la Tg. Mureș: „Acest tratament rușinos nu face deloc cinste clubului organizator”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
23.04.2017

Meciul 4 dintre CSU Sibiu și BC Mureș, din play-off-ul LNBM, s-a lăsat cu nemulțumiri din partea suporterilor sibieni, care, prezenți în număr mare la Tg. Mureș, au rămas în afara sălii la momentul începerii partidei. În sală au intrat cei 60 de suporteri care aveau biletele asigurate, conform înțelegerii dintre cluburi, iar ceilalți au fost anunțați că nu mai sunt tichete disponibile pentru vânzare. Asta deși BC Mureș anunțase în dimineața zilei de sâmbătă că mai există câteva bilete, care vor putea fi achiziționate începând cu ora 19 de la sală.

În urma celor întâmplate, oficialii BC CSU Sibiu au publicat o scrisoare către suporterii sibieni, în care își exprimă regretul față de „tratamentul aplicat” acestora de către clubul organizator al partidei, BC Mureș. De altfel, oficialii CSU Sibiu subliniază faptul că fanii sibieni au rămas în afara sălii, deși mai erau locuri disponibile în tribune.

În cele din urmă și restul suporterilor sibieni au reușit să intre în sală, spre finalul primei reprize. 

Redăm mai jos scrisoarea publicată pe site-ul BC CSU Sibiu:

„Dragi suporteri,

Cele două partide disputate de BC CSU Sibiu săptămâna aceasta la Târgu Mureș, ne-au dovedit încă o dată, că avem cei mai minunați suporteri de baschet din România. Faptul că o mare parte a sălii din Mureș a fost colorată în galben și ca vocea suporterilor sibieni prezenți acolo s-a făcut auzită continuu, pe durata ambelor partide, ne-au făcut să vă simțim aproape de noi, iar jucătorii noștri au simțit energia pe care le-ați transmis-o. Cu siguranță, victoria obținută  la Târgu Mureș vă este dedicată tuturor celor care ați fost joi și sâmbătă acolo. 

În același timp, suntem solidari cu toți cei care au fost tratați într-un mod total nepotrivit, care nu face cinste niciunui oficial angrenat într-o competiție sportivă,  de către organizatorii partidei. Considerăm că menirea noastră, a tuturor celor din fenomen, este să oferim spectacol sportiv și să trezim emoție și bucurie publicului prezent la întreceri.  Din acest motiv ne estre greu să înțelegem de ce suporterii sibieni au fost tinuți în afara arenei sportive de către organizatori, în condițiile în care, în sală erau foarte multe locuri libere. Conducerea BC CSU Sibiu consideră că acest tratament rușinos nu face deloc cinste clubului organizator BC Mureș Tg. Mureș.

Privind spre viitor, dragi suporteri, în mai puțin de 48 de ore, va urma FINALA pentru accederea în semifinala Playoff-ului. Acum, mai important decât oricând, este ca familia galben-albastră să lupte în atingerea țelului comun și anume: CALIFICAREA. Suntem convinși că ne așteaptă o încleștare infernală, iar câștigători vor fi doar aceia care vor fi uniți și care vor fi conduși doar de gândul că suntem o echipă care nu cedează în fața intimidărilor de niciun fel ....

Hai CSU!”

*foto:Ana-Maria Mătușoiu

46 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Alta întrebare?
    Tot va tot plângeți ca asa ca pe dincolo. Ca marea familie si mică familie si bla bla. Va împrumutam Batiste? A trecut, treceti peste. Învingeți in ultimul meci si aia e.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu AlexandruCSU :

    Asa e
    Ai dreptate cu ce spui. Totuși in comunicat e vorba mai mult de mobilizarea suporterilor.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Dragi suporteri !
    Am fost unul dintre bozgorii care am avut biletele rezervate,... de vreo 5-6 ani așa procedez. L-am ridicat cu greutate în orașul în care trăiesc, la sala la care am jucat baschet și la care elev fiind, pe vremea odiosului, am dat și cu lopata în timpul construcției...
    Între timp o masă amorfă de oameni îmbrăcați in galben, alergau din stânga-n dreapta, fără nici un sens, cu o mișcare browniană în continuă schimbare. M-am întâlnit cu 4 băieți din Sibiu, care m-au întrebat, cam care ar fi metodologia de procurare al biletelor. Zâmbeau. Nu erau nervoși, doar dezamăgiți. Le-am explicat că eu nu îi pot ajuta, oricât de mult aș fi dorit, abia pot intra și eu. Ne-am urat baftă și am plecat. Între timp alți sibieni, mai exaltați alergau înjurând,... jegoșii de bozgori, mama voastră de împuțiți, etc... Nici urmă de vreun reprezentant al clubului din Sibiu, prin zonă. Am trecut printr-un cordon de suporteri sibieni, nervoși și mi-am ocupat locul lângă soție. A început meciul și jignirile, pe parcursul căreia ni s-a adus aminte că: "Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul" , după care, să ne fie rușine, motivul nu l-am aflat de ce, iar pe final ni s-a pus în vedere să ne pregătim mămicile, că domniile lor ar dori să urce pe ele. Pe cine, pe cine ? Pe mama lor, adică a noastră. OK...
    Pauză. Coadă la cafea și sucuri, fulare albastre și galbene împreună la coadă, când îi văd pe băieți. Intraseră. Ne facem semne. Hei-ați reușit ! Da - zâmbeau - după câteva minute ne dăduseră drumul. Fain. Nu-mi dădea pace o întrebare: Da cu mamele nostre ce aveți ? Apăăăăi, ăia sunt de la fotbal / veni răspunsul. ...Aaaaa, clar. Baftă-baftă ! Normal, calm, civilizat. Pentru că nu merită altfel.
    Pentru ceilalți doar o întrebare: ce ar fi făcut autoritățile din Sibiu, dacă o grupare mai mare de oameni, să presupunem bozgori fără bilete, forțează ușile de la Sala Transilvania, înjură localnicii, scandează în sală: Rușine, rușine, rușine să vă fie ! și: Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor ! ... Dacă ei agresează fotograful oficial al clubului, pătrund pe holul sălii, forțând ușa și bruscându-l pe angajatul clubului? Ce se întâmpla? Acum vreo doi ani, ați afișat un banner cu textul: Ungurii să ne s..ă p..a ! Este OK ??? Să presupunem că este OK și normal pentru VOI. Dar nu este. Voi ați uitat, noi nu. Suntem stigmatizați de prin 90, dar ajunge !!! NU CEDĂM ! Mai ales golanilor ! http://nediscriminare.ro/uploads_ro/docManager/843/hotarare_719-14.pdf
    Ne-ați învățat că există o singură măsură pentru golani și ne-ați mai predat o lecție,un slogan scandat la Tg.Mureș: NU CEDĂM ! V-am admirat cândva, până la un punct. Până când ați dansat și cântat cu spatele întors către propria voastră echipă. Atunci v-ați arătat limitele. Nu sunteți etalon. Sunteți doar teribiliști care își etalează intoleranța. Vezi: http://www.tribuna.ro/stiri/sport/csu-sibiu-amenda-de-500-de-euro-pentru-scandari-xenofobe-la-meciul-cu-clujul-120985.html
    ( Între timp , acum câteva ore, la Drezda, scriitorului maghiar D. Gy., originar din Tg.Mureș, momentan locuitor in Ungaria, la Budapesta, i s-a transpus pe scenă un roman important, cu ajutorul Teatrului National Radu Stanca din Sibiu. Alte piese, alte coordonate. http://adevarul.ro/cultura/teatru/premierele-sibiu-2017-spectacole-regizate-charles-muller-armis-petras-gianiana-carbunariu-radu-nica-1_58907abc5ab6550cb8f83dcb/index.html )
    Marți sper că NU VOM CEDA, pentru că suntem ECHIPA MAI BUNĂ !
    CASA DE BILETE LA CE ORA SE DESCHIDE ? Desigur, înainte aș merge la o cafea cu cei 4, dar din păcate nu-i cunosc. Probabil că acest comunicat se referă doar la cei civilizați, cărora le transmitem și NOI: bucurați-vă de baschet ! Să câștige cel mai bun !

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      Geza
      Din punctul tau de vedere ai dreptate,din punctul meu(al nostru)de vedere am dreptate,adevarul se poate sa fie la mijloc!Si eu am stat de vorba (si inainte de meci,si la pauza si la final )cu spectatori din Ms.si erau aproape la fel de revoltati de magaria facuta de conducerea clubului vostru!V-am mai spus,vrand sa ne umileasca pe noi,v-au "facut-o"si voua.Restul e bla-bla.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      PS.
      Bilete poti sa-ti iei de pe net.,usile la sala la SIBIU se deschid cu muuuuult inainte de inceperea meciului pentru TOATA lumea!

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Geza:

      Bilete
      Puteți să-mi oferiți un link ? Mulțumesc !

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Geza:

      Link
      Dacă era vorba de asta: https://www.csusibiu.ro/content/bilete-online, cu părere de rău trebuie să constat că:
      Serviciu momentan indisponibil. Oprit pentru mentenanta
      Voi reveni !

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      Geza
      www.csusibiu.ro

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • CSM CSU Oradea 3punkte:

      Respect pentru Géza
      Mai bine nu se putea formula un rãspuns mai exact, pentru conducerea CSU Sibiu la scrisoarea lor. Géza poate reusesti sã cumperi bilet intr-un mod sau altul dar sã nu te miri dacã nu vei gãsi scaun pe care sã te asezi. :-)

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AndraBCSU:

      Geza
      Geza, am apreciat enorm raspunsul tau, as mai adauga atat.
      Din pct meu de vedere (un om care si-a incrucisat bratele si a tacut la scandari precum "Romania" si "pe ei pe mama lor), scandarile cu "rusine" si "sala este goala" au fost indreptate catre conducere si nu catre public, care, cu exceptia uscaciunilor care de altfel exista in orice sala de baschet, s-a comportat frumos si am fost si eu printre cei care au purtat dialoguri minunate cu mureseni.
      Am avut la dispozitie o ora si jumatate intre momentul in care am ajuns si momentul in care am intrat in sala si as vrea doar sa spun ca modul in care conducerea si angajatii de sala au gestionat situatia a cauzat reactii pe care, dupa parerea mea, oricine le-ar fi avut, am asistat la momente de un absurd aproape comic, combinat pe de-o parte cu bunavointa jardarmilor si incurajarea unor mureseni si cu umilinte si minciuni din partea conducerii pe de alta parte, un adevarat roller coaster. Este foarte greu (desi este intr-adevar ideal) ca cineva care a venit 1-2 sute de km sa se stapaneasca in astfel de conditii.
      Nu cred ca putem scoate vreun sfant din situatia asta si nici nu cred ca are sens sa o face, dar cred ca impreuna, cele deoua echipe si galerii, putem scoate o finala cat un campionat marti.
      Hai CSU, sa castige cel mai bun!

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Geza:

      De acord
      Să câștige cel mai bun ! Am fost de multe ori la Sibiu și voi mai veni. Voi avea dialog cu toți care merită. Respect !

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    danb61
    Exact domnule Dan ! Suntem la mijloc, cu singura diferență, spectatorii din Tg.Mureș nu au jignit și provocat spectatorii din Sibiu. Pe forumul suporterilor mulți au fost "trași la răspundere" pentru felul pasiv în care și-au încurajat echipa. Ori tocmai asta este diferența. Jungla doarme de multe ori. Odată trezită și descătușată ea cu greu poate fi stăvilită. Pe vremuri veneați la noi ca prietenii, cu meciuri între galerii. Toate au trecut de când ați băgat carnea în gura noastră... De altfel port un mare respect lui Dan și rămân uimit de prestațiile sportive ale unui om aproape de 40. Să câștige cel mai bun.Sunt sigur că galeria noastră va știi să se comporte la Sala Transilvania.

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu AndraBCSU:

      Bilete
      http://www.csusibiu.ro/content/bilete-online
      Din cate am inteles biletele online s-au vandut, a fost cerere foarte mare si acume e cazut site-ul. Dar incercati refresh, e posibil sa isi revina,

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Geza:

      AndraBCSU
      Mulțumesc frumos Andra, voi mai încerca !

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tumero :

    Marti va aratam...
    Marti sper sa avem ocazia sa va aratam pe teren 5 contra 8 cine e mai bun,...in tribune jocul s-a jucat de mult, si voi ati pierdut meciul la civilizatie, respect si fair play. Imi pare rau de suporterii civilizati de la Sibiu pe care i-ati pecetluit cu comportamentul catorva. Daca aduceti ultrasi de fotbal in galerie la meci de baschet sunteti responsabili pt. faptele lor. Poate voua de la Sibiu e normal cum v-ati comportat la noi, dar pentru noi de la Mures e absolut rusinos si nu face cinste baschetului romanesc.

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    Csu Sibiu
    Multumim Csu Sibiu. O scrisoare care practic arata cat de stransa e legatura intre fani si club.
    Pentru cei de mai sus, vreau sa le spun doar atat. Atata timp cat voi aprobati si sustineti in continuare ca modul in care s-au desfasurat lucrurile la Mures sunt normale imi permit sa va spun ca nu vorbim aceasi limba. Crezi ca daca ai veni la Sibiu si nu poti intra in sala , ai zambi ? Te-ai pune linistit la o cafea pe terasa sub razele soarelui ? Clubul vostru a dat un comunicat prin care o anunat ca biletele vor fi disponibile la casa.
    Ai face bine sa iti iei niste ochelari si sa te uiti atent la pozele cu galeria noastra. Dupa aceea te tor sa arunci un ochi si la componenta asa zisei galerii muresene.
    HAI CSU !!!!

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Geza:

      ochelari
      Din întâmplare, am dioptria 3+ și nu prea văd să citesc fără ea, dar și la Sala Transilvania se poate intra pe căi lăturalnice. Nu, nu vorbim aceeași limbă, pentru că eu vorbesc doar una singură. Cea a adevărului, care este una singură. Sunt lucruri care trec de cele două cluburi. În momentul în care o așa zisă reciprocitate este bifată, restul unde se încadrează ??? Nu dețin informații (nici nu este treaba mea ) că după refuzul celor 180 de bilete, și după intrarea celor 60 din galerie, alți 100-150 de concetățeni de-ai mei, s-ar fi dedat la acțiuni similare celor care au forțat ușile la Tg.Mureș. Din acel moment intervine educația fiecăruia, indiferent de cât de penibilă este o situație de viață... Îți înțeleg argumentele, tu nu vrei să le înțelegi pe ale mele.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      Asta cu fortatul usilor o spui si tu asa din auzite sau din ce ai citit nu? Usa aia din lateral a fost deschisa de reprezentantii vostri pentru a intra muresenii fara bilet. Pe acolo am intrat si vreo 40 dintre noi si nu era nevoie sa fie fortata usa pentru ca nu era nimeni acolo, nici paza, nici jandarmi nici nimic. Ori daca firma de paza lipsea de acolo e tot vina clubului vostru pana la urma. Cat despre injurat si altele eu zic sa ne oprim aici ca nu sunteti asa imaculati !

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Geza:

      JCN
      Am relatat mai sus, că abia am putut să-mi scot biletele. Am relatat că m-am întâlnit cu cei 4 băieți Sibieni. Am să-ți spun că fotografului oficial al clubului i s-a tras un cap în frunte. Am să-ți spun că am primit biletele mele, cele 6, rezervate, pe ușa laterală, pentru că nu puteam intra. Am să-ți spun că un prieten, a ieșit afară cu biletele și nu a mai fost lăsat să mai intre. Am să-ți spun că omul acela în albastru de care faceți caz, este un fost coechipier cu probleme cardiace. Am să-ți spun că momentele filmate și puse pe site-uri cu comentarii deloc corecte la adresa lui, au fost după momentele in care ușa a fost forțată. Eram acolo. Altfel nu aș avea tupeul să comentez.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      Multa sanatate daca are probleme cardiace, nu despre asta vorbim aici.
      Am mai auzit de chestia asta cu rezervatul biletelor prin telefon (nu e absolut deloc normala dar daca asa e procedura nu mai dati comunicate ca vindeti bilete)
      Daca e sa vorbim de comentarii deloc corecte hai sa iti povestesc ceva. Erau 5 persoane din Mures foarte nemultumite ca nu isi pot cumpara bilete avand in vedere anuntul facut atat pe site cat si la telefon (la ora 7 se vand bilete). Acest domn a venit acolo (eram si 2 din Sibiu intre ei dar nu eram in galben) si le-a spus sa mearga in spate la poarta la o anumita doamna ca le da acolo bilete DACA sunt din Mures. Despre ce mai vorbim in acest caz. Omul si-a facut-o cu mana lui. Cat despre fortatul usii asta e o mare minciuna. Aproximativ 40 de sibieni am intrat prin lateral si nu era absolut NIMENI acolo. Filmuletul in care il vezi pe domnul asta imbrancind si lovind un suporter sibian s-a produs mult dupa ce am intrat noi. Tin sa precizez ca noi am aflat exact din gura acestui domn ca usa din lateral e deschisa.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Geza:

      JCN
      Înseamnă că eu am greșit. Scuze !

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      Aceste certuri intre suporteri sunt pana la urma irelevante, ca atat de la noi cat si de la voi injura. Ideea e ca nu s-a comportat ok conducerea. Si hai sa mai asteptam o perioada sa vedem raportul celor de la jandarmerie, care va contrazice cele scrise in comunicat. Clubul va fi amendat cu aproximativ 5000 de euro. E doar o.....banuiala sa ii spunem....vedem daca se adevereste sau nu :).

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Geza:

      ok ...
      Pe mine tocmai repercursiunile asupra suporterilor mă deranjează. Baschet fără spectatori ar fi ceva trist și da, de ambele părți există...( dar pur și simplu nu vreau să scriu despre ei, ignor ). Totuși CSU a mulțumit tuturor, uitînd trecutul apropiat.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu www.csufans.ro:

      @Geza
      Spui ca un prieten a iesit afara din sala cu biletele si nu l-au mai lasat sa intre, atunci hai sa-ti spunem ca nici pe un fotograf de la Sibiu nu l-au lasat sa iasa afara, desi avea acreditare/legitimatie primita joi de la Zoltan Kadar cu permis foto. Ba mai mult, la accesul in sala, fotografii acreditati din Sibiu au fost bruscati de catre un paznic. Avand in vedere ca la primul meci de la Mures nu au fost astfel de probleme, ceea ce a facut conducerea Muresului la meciul de sambata a fost din pura rautate si invidie.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Geza:

      Conduceri
      Eu nu pot fi asimilat cu conducerea. Cum nici tu nu poți fi asimilat cu conducerea lui CSU. Ați fost jigniți și ați jignit la rândul vostru. Iar eu aș fi victima colaterală ? Pentru asta vă mulțumește clubul vostru ?

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu florinlin :

    normalitate
    Cred ca din prea multa incrancenare s-a depasit o limita iar lucrurile ar trebui sa reintre pe fagasul lor, pana la urma nimeni nu ar trebui sa transforme aceasta serie intr-un razboi personal cu adversarii, federatia, arbitrii, etc.
    Cred ca in meciurile de la Sibiu nimeni nu a avut nimic cu suporterii mureseni, au venit atat cati au putut sa vina, si-au incurajat echipa si totul a fost cat se poate de in regula. Toata polemica a pornit de la solicitarea celor 180 de bilete, una total nerezonabila in conditiile in care la primul meci nu au fost mai mult de 20 de mureseni. Clubul muresean cerea biletele doar de dragul de a crea o potentiala disputa in conditiile in care evidentele au aratat ca nici macar cele 60 de bilete puse la dispozitie de Sibiu nu au fost folosite. De-aici, cumulat si cu declaratii nefericite pe tema vesnicului arbitraj defavorabil s-a ajuns la situatia scandaloasa ca returul seriei de la Mures sa se transforme intr-un "care pe care" alimentat de ura si frustrari cu suporterii pe post de carne de tun. Original mod sa stabilesti vanzarea biletelor pe baza adresei din CI....urmeaza probabil vanzarea biletelor pe baza de nationalitate? Stop!!! Sa revenim la normalitate si sa dam dovada de toleranta atat unii cat si altii suporteri/cluburi. Dorinta de calificare e mare de ambele parti dar ar trebui sa primeze factorul sportiv si cea mai buna echipa sa mearga mai departe.
    PS: legat de scandarea "pe ei pe mama lor" nu o mai luati ad-literam. Nimeni nu are nimic cu mamicile nimanui. Nu e cea mai ortodoxa scandare, recunosc, e de la fotbal, "stramoseasca" si nu are rost sa va panicati ca ar fi cineva in pericol :), gulmeam. La fel cum nimeni nu ar trebui sa se mai crizeze ca se striga in alta limba decat cea oficiala. Derapaje sunt atunci cand se folosesc apelative jignitoare, dar eu cred ca astea au fost tinute sub control de majoritatea galeriei sibiene la meciurile din seria asta.

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Geza:

      florin :)
      OK, OK, totul este în regulă, am anunțat-o pe mama, că nu există nici un pericol !!!
      Te rog și pe tine să înțelegi, că Huj,Huj,Hajrá este un slogan, fără vreun conținut precis și că NICIODATĂ nu am jignit pe nimeni în Sala nostră. Să sperăm că nu vom ajunge la chip.....

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu florinlin:

      qed hajra
      Dar asta spuneam si eu. Nu ar trebui sa se simta nimeni lezat ca se striga in alta limba. Fiecare are dreptul sa-si incurajeze echipa cum crede si simte mai bine, in linitele bunului simt. Glumind putin atata timp cat si romanii din sala mureseana striga hajra, si stiu ca o fac, chiar nu cred ca atenteaza nineni la siguranta statului national unitar, aviz mintilor infierbantate din galeria noastra. Uite fac eu primul pas: Harja CSU. Plusez tot in limba straina: DEFENCE, ca asta va fi decisiva.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Geza:

      ok ...
      Să rămânem fiecare la DEFENCE,va fi într-adevăr hotărâtoare.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ARK :

    bilete
    Noi, clujenii, cand mergem in deplasare luam bilete de la reprezentantul clubului U. Cu nume si cateodata cu buletin. Si daca ni se ofera 60 sau 100 sau 1000 bilete, alea le avem.

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      .
      Aici nu este vorba despre biletele din reciprocitate, ci despre faptul ca la casierie s-au vandut bilete doar celor cu buletin de Mures.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu Markus:

      .
      Mie mi-a cumparat bilet o fosta colega de facultate, dupa ce a fost rugata sa prezinte buletinul.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu Markus :

    @Geza
    Ti se pare un lucru normal sa anunti in mod oficial ca biletele se pun in vanzare pe baza de carte de identitate? Anuntul acela a fost pur si simplu o instigare de cea mai joasa speta. Iar scandarea "rusine, rusine, rusine sa va fie", a fost pentru cei care au mimat organizarea.

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Geza:

      Markus
      Nu, nu mi se pare un lucru normal.Dar vorbesc în numele meu și trebuie să mă port ca atare și din respect pentru educația care mi-a fost oferită, de...mama,care la 74 de ani, merge la meciuri cu mine împreună.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu tarb :

    @Geza
    Treaba cu bozgorii e urata si condamnabila. Dar celelalte scandari nu mi se par deloc jignitoare. Dar astept sa te pronunti in legatura cu permanentele plangeri ale oficialilor mureseni in legatura cu arbitrajul . Mi se pare o mare mizerie sa arunci cu noroi in munca unei echipe si sa nu ai bunul simt sa-ti recunosti infrangerea. Civilizatilor!

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC Mureș Târgu Mureș Geza:

      tarb
      Vezi. Acolo în "categoria bla-bla", sunt detaliile minuscule care despart sau unesc oameni.Ceea ce pentru unii nu este jignitor, pe celălalt poate doare. Despre plângerile repetate nu pot să comentez.Chiar dacă aș putea, nu o fac. În orice caz aș fi curios să știu câte articole ar fost postate despre BC Mureș, și în câte s-au plâns ??? Probabil este o mare mizerie să arunci cu noroi în ORICE formație. De ORICE arbitru. Am putea să ne pronunțăm împreună, vizionând și disecând, la final oricum cineva ar rămâne cu impresia că este "furat". Pentru ultima frază, cea cu civilizaților, mulțumesc pentru apreciere.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu tarb :

    Arbitrii.
    Nu stiu cum ati ajuns voi in vreo trei finale de playoff in ultima decada fiind furati in permanenta de arbitrii. Cred ca mai degraba e o tactica murdara a conducerii muresene "a la Mourinho" pentru a pune presiune pe arbitrii. Asta imi spune multe despre civilizatia si educatia spectatorilor din Mures care in permanenta scandeasza "hotii" cand nu le convine ceva.

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj :

    Pt. domnul jcn
    La noi in Mures nu se inchid usile la case si sali polivalente nici noaptea ,exceptind cazurile cand se anunta vizitarea orasului a locuitorilor din fosta capitala europeana. Din fericire pt. voi o singura usa a ramas deschisa . Din nefericire pt. huliganii care au fortat usa si au imbrincit oficialul local holul de intrare respectiv este dotat cu una bucata camera de supraveghere situat chiar deasupra fiului de securist care filma cu telefonul. Daca jandarmeria isi face datoria Sibiul o sa fie un oras mai frumos si curat.

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :))
      La voi nu se inchid usile pentru a ii face pe idiotii ca tine sa ramana acolo, ca daca ar fi sa parasiti orasul prostia s-ar raspandi cu repeziciune.
      Aici ma refer strict la tine si fac o stricta delimitare de ceilalti suporteri mureseni.

      cu 6 ani în urmă (24.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    O poveste:
    In ziua meciului am fost plecat din localitate si am intarziat la meci. In timp ce veneam spre oras un prieten din Sibiu imi scrie pe chat ca impreuna cu alti 2 prieteni este in fata salii si nu poate sa intre. Sunt uimit si intreb de ce. Imi raspunde ca nu se mai vand bilete. Ii spun sa astepte ca ajung imediat si voi incerca sa il ajut. Ajung si ne intalnim sa vedem ce se poate face. Eu am abonament (apropo: am abonament de multi ani exact langa Geza, bunul meu prieten) si reusesc sa intru. Meciul incepe dar eu ma duc sa vad de unde pot cumpara bilete ca sa le dau prietenilor mei din sibiu. Intr-un final reusesc sa le obtin si imi fac loc sa ies afara (faptul ca am abonament ma ajuta). Ajuns afara ma intalnesc cu prietenii mei care au reusit si ei sa cumpere bilete. Le dau pe cele trei ale mele altor fani sibieni de langa mine. Prietenul meu din Sibiu ma intreaba de ce nu m-am dus sa vad meciul care incepuse deja. Pentru ca prietenia este mai importanta decat orice meci ii raspund. Intram impreuna si ne despartim. Dupa meci ne intalnim din nou sa discutam si sa ne luam la revedere. As vrea sa spun ca prietenia mea cu acest suporter sibian a inceput dupa ce intai ne-am "contrat" pe net dar apoi am cazut la pace si am discutat amiabil realizand ca baschetul este in final un sport frumos care trebuie sa ii apropie pe cei care il iubesc. M-a invitat la Sibiu sa mergem impreuna la un meci iar cu prima ocazie cand am ajuns cu treaba in Sibiu i-am onorat invitatia si am fost impreuna la un meci CSU Sibiu - Timisoara. Faptul ca nu era un meci al echipei mele nu a contat deoarece imi place baschetul si intodeuna sunt gata sa vizionez un meci bun. Cam atat am de spus, concluziile le trage fiecare. Fie ca deseara cei mai buni sa castige si meciul sa fie un regal baschetbalistic din toate punctele de vedere

    cu 6 ani în urmă (25.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Hmm
      O intrebare am: de unde au cumparat cei trei bilete avand in vedere ca nu s-au vandut?

      cu 6 ani în urmă (25.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @JCN
    Dupa cum am scris am intarziat la meci (meciul incepuse de cateva minute) si in momentul in care m-am dus la administratia clubului tocmai iesea un oficial cu un teanc de bilete in mana ca sa le dea la vanzare. Am cumparat direct de la el 3 bilete si am plecat sa vad cum le dau prietenilor mei. In busculada de la intrare pana am negociat cu jandarmi/stewarzii sa ma lase sa ies ca sa pot da biletele prietenilor biletele au fost puse in vanzare de organizatori si pana am iesit afara amicii mei cumparasera deja biletele. Asta este explicatia. Daca nu ma crezi iti pot da numele lor sa ii intrebi.

    cu 6 ani în urmă (25.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Ok
      Nu am zis ca nu cred ca aveau bilete dar eu sunt aproape sigur ca nu le-au cumparat de acolo pentru ca nu s-au vandut. Cum au facut rost de ele....ei stiu. In fine, nu mai conteaza.

      cu 6 ani în urmă (25.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @JKN
    Scuza-ma dar te contrazic, probabil tu erai deja in sala si nu ai cum sa stii dar intr-un final (dupa ce a inceput meciul) s-au dat bilete la liber. Intreaba te rog si pe alti fani sibieni si o sa vezi ca asa a fost.

    cu 6 ani în urmă (25.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      Da
      Pai stiu ca s-au dat bilete dupa ce am intrat noi dar asta s-a intamplat dupa ce a inceput meciul. Si o parte din acele bilete a venit din partea jandarmilor (cele care erau rezervate pentru zona tampon)

      cu 6 ani în urmă (25.04.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @JKN
    Pai si eu ce am scris? Ca totul s-a intamplat dupa inceperea meciului. O parte din bilete s-au vandut la liber si cateva s-au dat jandarmilor. Oricum ideea este ca pana la urma a intrat toata lumea.

    cu 6 ani în urmă (25.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!