Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu, favorită în meciul cu BC Timba

Marius Petri

Marius Petri
21.02.2014

Liga Națională de baschet masculin

Etapa a XIX-a

21 februarie, ora 18:00

Sala Transilvania

14-4 Fișa meciului 2-16

CSU Atlassib Sibiu și BC Timba Timișoara se vor întâlni în această seară pe parchetul sălii Transilvania din orașul de pe Cibin. Partida va începe la ora 18:00 și va conta pentru etapa a XIX-a din actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Înaintea acestei etape, sibienii se clasează pe a doua treaptă a podiumului, acumulând 32 de puncte (la fel ca prima clasată) în urma a 14 victorii și 4 înfrângeri. Cu trei succese în patru meciuri în luna februarie, echipa antrenată de Miodrag Perisic este una dintre cele mai în formă echipe ale campionatului. Devon Austin și Matija Ceskovic sunt jucătorii care au evoluat cel mai bine în ultimele partide, însă lotul transilvănenilor conține și alți baschetbaliști care pot face diferența, cum ar fi Milos Bojovic sau Christopher Lee.

Oaspeții bănățeni se deplasează la Sibiu de pe poziția cu numărul 12 a clasamentului. Deși au reușit doar două victorii în acest sezon, pierzând în celelalte 16 meciuri, "urșii" de pe Bega sunt pe o pantă ascedentă, având evoluții din ce în ce mai bune în ultima perioadă. În runda precedentă, timișorenii au cedat greu, pe teren propriu contra celor de la U Cluj, 80-92. John Florveus și Florin Popa sunt baschetbaliștii cu cele mai bune statistici din lotul antrenat de Bogdan Murărescu, însă și Daniel Pătru sau Alin Andrieș au avut prestații bune în ultimele meciuri.

În duelurile directe, sibienii conduc cu scorul de 3-1, succesul timișorenilor fiind înregistrat în martie 2013. Cei de la CSU Atlassib sunt cei care au prima șansă în această confruntare, însă rămâne de văzut daca Timba poate menține un ritm ridicat timp de 40 de minute pentru a produce surpriza.

Partida CSU Atlassib Sibiu - BC Timba va fi arbitrată de o brigadă formată din Vlad Ghizdăreanu, Marius Epure și Vlad Potra, iar observator din partea FRBaschet va fi Ioan Constantin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!