Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu i-a înregimentat pe Flavius Lăpuște și lituanianul Gediminas Zyle

Dan Oancia

Dan Oancia
29.07.2014

După ce au reușit să-i convingă pe Calotă, B.J și Bojovici să-și prelungească înțelegerile cu CSU Sibiu și   să-l readucă la echipă pe americanul Seals, care a evoluat sezonul trecut la SCM U Craiova, oficialii clubului sibian au izbutit încă două transferuri, conform site-ului csusibiu.ro. Românul Flavius Lăpuște și lituanianul Gediminas Zyle vor evolua din sezonul viitor pentru ardeleni, cel din urmă sosind la Sibiu la jumătatea lunii august.

Românul de 2.02 metri, care evoluează pe postul de extremă, a ajuns la Sibiu de la BC Timișoara, acolo unde a evoluat în sezonul 2013-2014. La cei 36 de ai ai săi, Lăpuște a mai trecut și pe la Energia Rovinari, Târgu Mureș sau „U” Mobitelco Cluj.

Gediminas Zyle a evoluat în sezonul trecut în a treia ligă spaniolă, la Azpeitia Iraurgi Saski Baloia. Excluzând gruparea din Peninsula Iberică, lituanianul a mai evoluat doar în țara sa natală la Zalgiris Kaunas II, Nevezis, Triobet și LSU-Atletas. Gigantul de 2.10 s-a arătat încântat de transferul său la Sibiu: „Sunt foarte bucuros să fac parte din această echipă și abia aștept să încep treaba la Sibiu”, a spus lituanianul conform csusibiu.ro.

Chiar dacă CSU Sibiu s-a mișcat bine pe planul transferurilor și în acesată pauză competițională, se pare că nu se vor rezuma doar la atât, având în vizor și alți jucători care s-ar putea să ajungă la gruparea sibiană. „Mai suntem în discuții cu alți doi jucători pe care sperăm să îi putem aduce la echipă. Vom anunța numele lor doar atunci când vor semna, prin intermediul site-ului oficial”, a spus  Mircea Vulc, președintele executiv al celor de la CSU Atlassib Sibiu.

foto: rpressport.ro

8 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Ok, dar ..
    M-as bucura mai mult daca am putea sa îi tinem pe Cesko si pe Lee sau macar unu din ei...

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    transferuri
    La fel gandesc si eu, Ceskovic am inteles ca a cerut mai multi bani...insa deocamdata nu figureaza la cei plecati iar Lee m-as bucura sa ramana. Nu stiu ce se aude de Sarovic.

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu bryanovidiu :

    ..
    Sper sa mai aduca un small forward ... ca inafara de Bojo nu prea vad cn poate sa joace.

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Varianta optimista
    Ar fi perfect sa ramana cei 3 ( Lee, Cesko, Sarovic) si sa mai aducem 2 jucatori noi bunicei :D

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu alexander :

    Varianta IMPOSIBILA
    Cand e ultima data cand ai vazut tu trei!! jucatori straini de valoare pe pozitia 5?? Noi ani buni de zile nu am avut niciunul.. Eu cred ca nu o sa ramana niciunul din cei 3. Defapt niciunul din restul strainilor ce au facut parte sezonul trecut din echipa in afara de bojo si BJ. Din pacate, bineinteles..

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Asa e...
    Ai dreptate, oricum eu m-am obisnuit de ceva timp cu nivelul achizitiilor noastre, asta e bugetul nostru de atata timp, partea proasta e ca la ce achizitii au facut celelalte echipe, noi parem din alta liga :)), una inferioara bineinteles...
    Oricum la ce vremuri sunt, eu sunt fericit ca macar avem echipa asta, asa ca mergem inainte ca de fiecare data :)

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu bryanovidiu :

    ..
    Chris Lee cred ca va ramane .. dar Sarovic nu prea crd avand in vedere ca sunt Craciun,Lapuste si Zyle

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    .
    Sincer nu îi mai văd locul (rostul) lui Ceskovic în echipă. Sunt deja Calotă și Johnson care joacă pe pozițiile 1-2, iar Bojovic și Seals pe 2-3.

    Cred că avem nevoie de un shooter bun (dacă n-a semnat Austin) și străin care să joace pe pozitțiile 4-5.

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!