Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu joacă din nou cu casa închisă, în compania celor de la Pitești

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
26.01.2018

CSU Sibiu primește sâmbătă, 27 ianuarie, vizita celor de la BCMU FC Argeș Pitești. Partida contează pentru etapa a 16-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin și se joacă în Sala Transilvania, de la ora 17:45.

După victoria importantă obținută pe terenul rivalei U-BT Cluj-Napoca, elevii lui Dan Fleșeriu urmează să joace pe teren propriu, în compania celor de la BCMU FC Argeș Pitești. În turul campionatului, echipa antrenată de Hristu Șapera a câștigat partida cu CSU Sibiu, pe teren propriu, la o diferență de un punct: 79-78.

Cât privește parcursul din campionat al celor două combatante, sibienii ocupă locul 3, cu 26 de puncte, în vreme ce piteștenii sunt cu 3 poziții mai jos, având 24 de puncte.

În ultima etapă, CSU Sibiu s-a impus în fața lui U-BT, cu scorul de 86-70. Anterior, galben-albaștrii au câștigat partida de pe teren propriu cu BC SCM Timișoara. De altfel, sibienii au traversat o perioadă foarte bună în campionat, seria victoriilor fiind întreruptă la București, de către CSM Steaua EximBank.

De partea cealaltă, și cei de la Pitești au obținut două victorii în ultimele 3 meciuri. Argeșenii s-au impus în partidele cu BC SCM Timișoara și CS Phoenix Galați, pierzând însă în ultima etapă, în Bănie, cu SCM Universitatea Craiova.

Numărul confruntărilor dintre BC CSU Sibiu și BCMU FC Argeș Pitești ajunge, sâmbătă, la 33. Scorul confruntărilor directe este 22-10 pentru CSU Sibiu.

Partida de mâine, de la Sibiu, se va juca cu casa închisă. Așa cum au obișnuit în aproape toate partidele din acest sezon, fanii sibieni au epuizat din timp biletele puse la dispoziție de organizatori.

Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!