Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu joacă sâmbătă cu BC SCM Timișoara

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
12.01.2018

După eșecul suferit la începutul săptămânii pe terenul celor de la CSM Steaua EximBank, sibienii primesc sâmbătă vizita celor de la BC SCM Timișoara. Meciul se joacă de la ora 19:15, în Sala Transilvania din Sibiu.

CSU Sibiu a întrerupt luni șirul victoriilor consecutive în campionat, jucătorii lui Dan Fleșeriu oprindu-se la cinci, toate obținute pe teren propriu. După cinci partide jucate acasă, formația galben-albastră a efectuat deplasarea la București, pentru duelul cu Steaua și deși începutul partidei părea promițător pentru oaspeți, steliștii au preluat conducerea din sfertul al doilea și și-au adjudecat victoria, scor 78-68.

Tot cu o înfrângere au terminat și cei de la BC SCM Timișoara ultima partidă din campioat, fiind învinși pe teren propriu de BCM U FC Argeș Pitești, scor 81-74. Anterior, bănățenii s-au impus în duelul local cu BC Timba Timișoara.

Confruntarea de sâmbătă va fi a doua între CSU Sibiu și BC SCM Timișoara în actuala ediție de campionat. Cele două formații s-au mai întâlnit în octombrie, meciul fiind câștigat de gazde. Mai mult, timișorenii au fost primii care i-au învins pe cei de la BC CSU Sibiu, care înregistraseră un start de sezon foarte bun, cu două victorii în fața celor de la CSM CSU Oradea și CSM Steaua EximBank. În tur, BC SCM Timișoara a câștigat duelul cu CSU Sibiu cu scorul de 92-78.

Cât privește istoricul confruntărilor directe dintre cele două formații, CSU Sibiu are mai mult cu o victorie: 18-17.

Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!