Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu joacă un nou meci acasă, cu CS Dinamo

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
21.12.2017

CSU Sibiu va juca vineri al patrulea meci consecutiv pe teren propriu, baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu urmând să primească vizita celor de la CS Dinamo București, de la ora 19. Meciul vine la doar două zile după ce sibienii au disputat partida cu CS Politehnica Iași, pe care au câștigat-o cu scorul de 87-66.

După ce miercuri au primit vizita moldovenilor de la CS Iași, galben-albaștrii dispută un nou meci în fața propriilor suporteri. Deși sunt două meciuri la o distanță de doar două zile, ambele partide au fost considerate relative ușoare, având în vedere că cele două adversare ocupă ultimele două locuri din clasamentul Ligii Naționale. Cu toate acestea, meciul cu Poli Iași nu a fost atât de ușor, moldovenii ținându-se aproape de sibieni în prima repriză și chiar preluând conducerea la un moment dat. Sibienii au preluat frâiele partidei în partea a doua, când s-au distanțat și și-au asigurat victoria, învingând în cele din urmă la o diferență de 21 de puncte: 87-66.

Dacă sibienii au obținut miercuri seara al treilea success consecutiv, cei de la Dinamo au rămas fără victorie în campionat, după ce au pierdut într-o manieră categorică disputa cu BC Mureș Tg. Mureș: 48-87.

După victoria obținută la jumătatea săptămânii, CSU Sibiu s-a clasat în fruntea clasamentului, cu 17 puncte. CS Dinamo București este ultima clasată, cu 10 puncte. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!