Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu l-a achiziționat pe Georgian Păun

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.07.2014

Formația CSU Sibiu a anunțat prin intermediul site-ului oficial al clubului, faptul că echipa l-a transferat pe tânărul jucător Georgian Păun

Păun vine de la BC Timișoara, echipă care l-a împrumutat pe jucător în stagiunea precedentă la Farul Constanța. Sportivul originar din Calafat, care în trecut a mai îmbrăcat echipamentul celor de la BCM U Pitești, a bifat 19 prezențe în ediția de campionat 2013-2014, având medii de 12.3 puncte, 6.2 recuperări, 0.9 pase decisive, 0.8 intercepții, 3.6 mingi pierdute și un indice la eficiență de 8.5 unități, totul în 35:30 minute jucate. 

„Putem să anunțăm oficial că și Georgian Păun a semnat cu CSU și va evolua la Sibiu în următorul sezon. Clubul nostru se află de asemenea în negocieri și cu alți jucători, iar eventualele viitoare transferuri vor fi anunțate pe site-ul oficial al CSU Atlassib Sibiu”, a declarat Mircea Vulc, președintele sibienilor, potrivit site-ului csusibiu.ro.

Până în prezent, la CSU Sibiu au mai sosit americanul LeVar Seals, lituanianul Gediminas Zyle și românul Flavius Lăpuște. Totodată, Milos Bojovic, Octavian Popa Calotă și Brandon Johnson au semnat prelungirea contractelor. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    De ce?
    De ce a renuntat BC Timisoara la el?! E imprumutat? Vrem tineri in echipa, dar ii dam pe cei buni! Sibiul are numai de castigat.

    cu 9 ani în urmă (29.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!