Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu primește vizita lui BC Mureș în primul meci din play-off

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
11.04.2017

CSU Sibiu joacă miercuri, 12 aprilie, primul meci din play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Sibienii au terminat sezonul regulat pe locul doi și primesc vizita lui BC Mureș Tg. Mureș, care s-a clasat pe poziția a șaptea. 

Cele două formații s-au întâlnit de două ori în actuala ediție de campionat. Ambele confruntări au fost câștigate de CSU Sibiu, care s-a impus pentru prima dată după o pauză de zece ani în fieful celor de la Mureș, scor 74-68. În retur, sibienii au învins acasă la o diferență mai mare de scor: 82-66. 

Galben-albaștrii au avut sezon extrem de reușit, dovadă fiind și poziția secundă  obținută la finalul fazei a doua a campionatului. Jucătorii lui Dan Fleșeriu au încheiat sezonul regulat cu un bilanț de 18 victorii și 10 înfrângeri, acumulând un total de 46 de puncte. 

În schimb, pentru BC Mureș a fost un sezon mai slab decât precedentul. Mureșenii nu s-au calificat în prima grupă valorică, însă au reușit accederea în play-off de pe poziția a șaptea. BC Mureș are un bilanț de 12 victorii și tot atâtea înfrângeri, terminând sezonul regulat cu 36 de puncte. 

CSU Sibiu este văzută drept favorită la câștigarea seriei cu BC Mureș, având și avantajului terenului propriu. Cu toate acestea, mureșenii au demonstrat și în acest sezon că pot fi o echipă periculoasă, dovadă fiind și prestația din finala Cupei României. 

Primul tur de play-off dintre BC CSU Sibiu și BC Mureș Tg. Mureș se joacă mâine, de la ora 18, meciul urmând să fie transmis în direct pe Digi Sport 3.  

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!