Stiri Cupa României Masculin

CSU Sibiu primește vizita lui CSM U Oradea în returul optimilor Cupei României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.09.2014

Cupa României

Optimi - Retur

Miercuri, 01.10.2014, Ora 18:00

Sala Transilvania Sibiu


Returul optimilor de finală din Cupa României programează la Sibiu un nou duel de foc între CSU din localitate și CSM U Oradea. Cele două echipe se vor lupta pentru a ajunge în sferturile de finală ale competiției, după ce în partida tur CSU Sibiu s-a impus la o singură posesie diferență, scor 83-81. Astfel calificarea va fi decisă în Sala Transilvania din Sibiu.

Meciul tur a poate fi numit și meciul dintre Marcus Hatten și Milos Bojovic. Fundașul orădenilor a terminat partida cu 35 de puncte în timp ce coșgheterul din sezonul trecut la LNBM a încheiat cu 32 de puncte. Marcus Hatten a avut șansa de a trimite partida în prelungiri la ultima fază z meciului însă a ratat și CSU Sibiu s-a impus la 2 puncte diferență.

După 20 de confruntări directe între CSU Sibiu și CSM U Oradea, formația de pe Cibin se află în avantaj. Echipa condusă în acest moment de Miodrag Perisic are la activ 11 victorii în fața lui CSM U Oradea. Duelul ultimelor 5 partide directe este câștigat la limită tot de CSU Sibiu, care are 3 victorii și 2 înfrângeri.

Pentru această partida, CSM U Oradea se confruntă în continuare cu probleme de lot. Adrian Guțoaia, internaționalul român, va absenta și de la această confruntare. Ante Krapic a lipsit și el de la meciul tur din cauza unor probleme la mână de aruncare iar Vuajdin Subotic s-a confruntat cu probleme musculare. La partida tur, CSM U Oradea a folosit doar 7 jucători.

Nici rotația folosită de Miodrag Perisic la partida tur nu a fost cu mult mai lungă, antrenorul sârb bazându-se pe 8 jucători.

Așadar, CSU Sibiu și CSM U Oradea se vor întâlni în Sala Transilvania din Sibiu pentru a decide cine va merge în sferturile de finală ale Cupei României. Startul partidei este programat miercuri, 1 octombrie, de la ora 18:00.

Partida va condusă de o brigadă de arbitrii formată din Alexandru Olaru, Bogdan Podar și Șerban Rasoga în timp ce comisar al partidei va fi Radu Bucerzan.

foto: partyoradea.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Big Ghitza :

    regulament
    Domnule Isaila, in meciurile de cupa care se joaca tur-retur nu exista prelungiri, asa ca daca ar fi marcat Hatten la ultima faza meciul tur s-ar fi terminat cu un scor de egalitate, fara PRELUNGIRI!!!

    cu 9 ani în urmă (30.09.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    .
    Hai CSU!

    cu 9 ani în urmă (30.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!