Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu primește vizita lui Gaz Metan Mediaș

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
28.02.2014

LNBM

Etapa XXI

sâmbătă, 1.03

18:00

15-4 Fișa meciului 7-11

Etapa cu numărul 21 din Liga Națională de Baschet Masculin programează sâmbătă, în prima zi a lunii martie, derby-ul județului Sibiu. CSU Atlassib primește vizita lui Gaz Metan Mediaș într-o confruntare ce va demara la ora 18:00.

Formația de la malul Târnavei Mari se deplasează la Sala Transilvania pentru un joc care, deși formula a devenit una obișnuită pentru Gaz Metan, este vital în păstrarea șanselor reale la calificarea în play-off.

Gazdele meciului de sâmbătă ocupă ultima treaptă a podiumului în clasamentul LNBM, cu 34 de puncte, însă au un meci mai puțin decât echipele de pe primele două locuri. Așadar, CSU Sibiu va deveni dacă se va impune în partida cu SCM Craiova care a fost amânată.

De cealaltă parte, Mediașul este abia pe 11. Alb-negrii se zbat în zona inferioară a clasamentului de la începutul sezonului, iar ghinionul și neșansa i-au oprit să urce mai sus. Trupa lui Marcel Țenter a acumulat doar 25 de puncte până acum, dar poate spera încă la play-off, având două restanțe de jucat.

23 de duele între echipele din județul ardelean s-au disputat în ultimii 9 ani. Scorul general este 11-11, cu mențiunea că un meci din Cupa României s-a închiat la egalitate. Ultima dată, în turul sezonului curent, sibienii s-au impus cu 73-70.

CSU Atlassib vine după două victorii ușoare, în fața Timbei Timișoara și a Concordiei Chiajna. În schimb, Gazul nu a mai câștigat un meci de la partida cu Farul, cedând ultima dată contra lui Tartu Rock, în EuroChallenge Last 16. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    HAI CSU
    Sa inceapa show-ul !!! :D pacat ca nu se transmite...

    cu 10 ani în urmă (28.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!