Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu primește vizita lui SCM U Craiova

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
07.12.2017

După o pauză de o lună, baschetbaliștii sibieni joacă din nou în fața propriilor suporteri. CSU Sibiu primește vineri, de la ora 18:30, vizita lui SCM U Craiova, partida contând pentru etapa a 8-a a Ligii Naționale.

Sibienii au revenit în campionat cu un eșec, pierzând în etapa precedentă, la Galați, scor 67-62. Meciul de mâine se anunță cu atât mai interesant cu cât este de așteptat ca Dan Fleșeriu să scoată la atac toate armele pentru ca echipa sa să șteargă jocul slab făcut pe terenul celor de la Phoenix. Un mare plus pentru echipa lui Dan Fleșeriu îl reprezintă americanul Tyler Laser, care deși recent operat la cot, a revenit pe parchetul de joc cu aceeași determinare ca și până acum, reușind să fie și la Galați principalul marcator al echipei sale, media sa în ultimele meciuri fiind de aproape 30 de puncte.

Dacă galben-albaștrii s-au văzut învinși în etapa precedentă, oltenii au obținut o victorie pe teren propriu, învingând la peste 20 de puncte penultima clasată, CS Dinamo București. SCM U Craiova a încheiat jocul cu peste 100 de puncte marcate, tabela de marcaj arătând scorul de 110-84 la finalul partidei.

În momentul de față, CSU Sibiu are un bilanț de 4 victorii și 3 înfrângeri în campionat, fiind pe locul 5, cu 11 puncte. Oltenii au tot atâtea victorii și înfrângeri, fiind clasați pe locul 6, sub CSM CSU Oradea.

Cât privește istoricul confruntărilor directe dintre cele două formații, CSU Sibiu conduce cu scorul de 12-9.

Partida de mâine începe la ora 18:30 și va fi arbitrată de Bogdan Podar, Alin Mircea Faur și Ioan Răzvan Moraru. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

După partida cu SCM U Craiova, pentru sibieni urmează alte patru partide pe teren propriu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!