Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu primește vizita lui Steaua CSM EximBank

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
04.04.2014

LNBM

Etapa XXVI

sâmbătă, 5.04

18:00

18-7 Fișa meciului 13-12

CSU Atlassib Sibiu și Steaua CSM EximBank se întâlnesc sâmbătă, 5 martie, în ultima etapă din cadrul sezonului regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin. La fel ca toate partidele din această etapă (cu o singură excepție), meciul este programat pentru ora 18:00.

Confruntarea are miză doar pentru formația gazdă, care are nevoie de o victorie pentru a-și consolida locul 3 înainte de începerea Play-off-ului. Sibienii au obținut 18 rezultate pozitive și 7 eșecuri în acest sezon, pentru un total de 43 de puncte. De cealaltă parte, Steaua ocupă pozișia a 9-a în clasament, însă cele 38 de puncte obținute după 13 victorii și 12 înfrângeri nu îi mai acordă șanse de calificare în fazele eliminatorii ale campionatului.

Etapa precedentă, CSU Atlassib a cedat la Târgu Mureș, scor 84-86, în timp ce militarii au trecut pe teren propriu de U Mobitelco Cluj-Napoca, 91-88.

În tur, Steaua a câștigat surprinzător de ușor, cu 74-53, Virgil Stănescu contribuind atunci cu cea mai bună prestație a sa din acest sezon, 21 puncte și 11 recuperări pentru 30 la eficiență.

Brigada delegată să asigure arbitrajul partidei este formată din Doru Vinași, Mircea Șerban și Sorin Drugău.    

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!